Crashlanding
- eller ''Flytt vingen din fra øyet mitt, jeg ser ikke!''
Bildet inngår i albumet Fjærkledde fotomotiver - Vakre fugler. Frekke fugler. Støyende fugler. Intelligente fugler. Bare man ser etter.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde500mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_247730} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Aud Elise S.

Oooops! Noe uheldig med landinga her ja!
Bra fanget dette : )
Artig!

mvh Aud
Kjell Sigurd S.

Herlig fanget situasjon. Foten som henger fast i vingeroten og øyet som titter frem mellom fjærene er viktige for situasjonen. Meget god skarphet og naturlige farger. Flott med vanndråpene som fyker i været også. Action og estetikk i en fin blanding. Er det dette som kalles fylleflyvning?

Kjell S
Lars-Anders M.

Flyverlederstreik?
Morrsomt!
Steinulf L.

Nok et fulgefoto med særpreg. Stramt fint utsnitt og nydelige farger.
Vegard L.

Artig.!
Vegard
Ole David P.

Hei
Veldig bra situasjons bilde med god humor, fint snitt og kontrast.

Mvh
ODP
Espen B.

Morsomt bilde i tillegg til at det er teknisk bra.

mvh
Espen Bergersen
Bergliot E.

Morsomt bilde. Ja her var det skikkelig kræsj. Flott fanget og et fint lys. Nydelig farger og sjøskvett.

Bergliot:)
Odd Tore S.

Ser du har anskaffet langkanon nå, og har blitt inspirert av UPs nye superkikkert for studiet av fjerne trafikkforseelser som manglende bilbelte og bruk av håndholdt mobil? Det siste synes jeg er prisverdig, har vært utsatt for litt for mange med slik og stjerne på panseret som har absolutt forkjørsrett, til og med i forhold til de som forlengst er inne i rundkjøringer. En beklagelig digresjon, men det er din feil som legger ut slike bilder.
Jeg må vel si at denne situasjonen er fanget i rett øyeblikk, eller nesten det. Skulle gjerne sett hele øyet og det overraskede blikket til den påfløyne. Det var da et enkelt ønske å oppfylle, ikke sant?
Er dette banden som terroriserer brua over til Kalvøya for tiden?
Skal ikke si mer nå, uten at jeg alltid setter pris på bilder som får tankene til å ta seg en tur på viddene.
Odd Tore
Gro K.

Her har du virkelig truffet både fokusen og situasjonen i riktig øyeblikk. Ann. At øyet til ''sittende'' fugl er halvt dekket av en vinge synes jeg framhever humoren i bildet. Fint er det at den andre fuglens øye er synlig (uten det ville du antakelig ikke vist bildet?).
Jo, det er mye moro å se og fotografere på Østensjøvannet i disse dager. Ikke vet jeg om det er kampen om føden eller høyt hormonnivå som er årsaken til akkurat denne situasjonen, men det spiller heller ingen rolle. Gratulerer.
Hilsen Gro.
Ann F.

Takk for kommentarer, og jeg må si jeg ble veldig glad når dette dukket opp på PC-skjermen.
Den påfløynes øye synes jeg skal være akkurat så skjult som det er, det viser litt av humoren. Og selvsagt er også øyet til den overtippende viktig.

Denne duoen er hverken fra Østensjøvannet eller Kalvøya, forresten, uten at det har noen betydning sånn sett.

Den påflyende hadde nettopp kommet seg unna et angrep fra en tredje hettemåke, muligens var den noe skjelven over det og lite årvåken i flykontrollsenteret. Men den fløy fra asken til ilden, den påfløyne her tok igjen så det monnet når den kom seg av overraskelsen. DE bildene ble mest virvarr av vinger og bein.

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu