Ikke akkurat kjærlighetsbitt
Veldig hardt lys, ja, men jeg gjorde det beste jeg kunne ut av det. Det var nå engang akkurat der de valgte å slåss denne kvelden.
Bildet inngår i albumet Fjærkledde fotomotiver - Vakre fugler. Frekke fugler. Støyende fugler. Intelligente fugler. Bare man ser etter.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/6.3
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_247729} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ketil K.
Hei Ann har du skaffet deg 500mm?? Skal bli spennede å se deg slå til som fuglefotograf!

I hettemåkebildet her var det nok en del jeg ville foreslått løst anderledes. Med action som her blir actionområdet litt borte i bildet og omgivelsene og vingene får nærmest for stor plass i bildet. Så jeg ville nok strammet kraftig inn på utsnittet - selv med 500mm! Litt lengre lukkertid for å få mer bevegelsesvirkning i vingene ville jeg også tenkt på.
Ole David P.
Hei
Fint fanget kampsene fra fuglenes verden.

Mvh
ODP
Odd E. k.
Hei Ann!

Et flott actionbilde, der fuglene er i full kamp som for meg indikerer en kurtise! Upåklagelig skarphet og et flott lys, noe som fremmer fuglene meget bra. Positurene til måkene er flott, der de kommer fint i fokus begge to. Vannspruten viser at det er harde vingeslag som treffer vannflaten. Flott fanget og gjengitt Ann!

Mvh

Odd E.
Liv Anette T.
Ser nesten du som det gjelder liv og død her :-) Et flott bilde med masse fart og spenning i. Lyset har du jo sel kommentert. Det er ikke så lett når sola står rett på, det hvite har en tildens til å bli for hvitt. Tror kanskje jeg ville kuttet litt i overkant. Flott med vannspruten.

Mvh Anette
Gro K.
Dette synes jeg ble flott, Ann. Litt masking i toppen vil gjøre det hakket bedre.
Dette er vel neppe kurtise, men kampen om brødbiten.
Hilsen Gro.
Ann F.
Takk for kommentarer.
OK, Ketil, jeg ser godt ditt poeng, litt mer fart i fuglene ville gjort slåssingen enda mer dramatisk.
Avstanden til de kjempende (utsnittet) synes jeg likevel er passende, det gir mer miljø og situasjon såpass langt unna, og det var uansett ikke dramatisk nok for nærutsnitt denne gangen. Og det langstrakte formatet stemmer med vingene. Jeg kan gå med på en masking i overkant, til like under det gulorange i midten.

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu