Lavvann
Jeg ruslet en tur langs kyststien mot Borrehaugene for noen dager siden. Vakkert vær og lavann hjalp meg med å lage dette bildet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-30 14:46:53
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_247705} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Espen A. I.

Ååååja!! Hvilket prakteksempel av et bilde du har gjort her. Virkelig deilig å se så varme farger, midtstilling og strandas egne mønster som drar deg mot motivet. Jepps, her fortjener du en sjelden anbefaling fra min side!

Espen
Geir F.

OJ, Espen. Takk, takk og takk!!!
-fløde-
Stig Børre E.

Lekkert. Litt av en bauta du har funnet her.
Komposisjonen er kanon. Midtstillt men ikke statisk. Mønsteret i sanden avhjelper nettopp dette og er veldig viktig. Tonene er helt Fløde - du kunne lagt inn dette anonymt og alikevel blitt gjenkjent. Er det noe å pirke på her da? Nei, syns det er knallbra.

StigB
Cornelia T.

Flott bilde, enig med det som er blitt sagt før meg, men jeg synes at horisonten er litt skeiv, det er det eneste jeg kan pirke på her. Jeg liker det varme lyset og detaljene i sanden.

mvh, Lia
Jacob V.

Hei, Geir

Et flott komponert bilde. Herlige varme fargetoner. Vet ikke om det er det trøtte trynet mitt eller horisonten som er litt skeiv. Den heller litt mot venstre. Dette her er definitivt et bilde som jeg ville latt pryde veggen min.


Mvh

Jacob
Laurberg G.

Hej Geir. Flot skildring af en et særpræget landskab. Føler mig først lidt overaskelse over kvadratformatet og centerkompositionen, men finder det velvalgt for motivet. Her fører de rillede sandrevler på en smuk måde ud til og videreføres op i den furede monolit i forgrunden. Som en skulptur på den rette sokkel. Jeg oplever at der i de øverste hjørner er vignetering. Gætter på at du har brugt polfilter og at dette er årsagen. Eksponeringen er fornem da der vises fuld tegning i såvel højlys som i dybskygge. Dette kan dog være svært, at opleve her i netudgaven i den dybeste skygge på monolitten forneden. En indmarkering af dette skyggeområde og et svagt lift af lyset bringer dog alle detaljer frem. Så de er der. Billedet er også karakteriseret af en fornem og passende aftagende dybdeskarphed, der bidrager til at forstærke dybdefornemmelsen i billedet her. mvh. lau
Helge R.

Hei Geir.
Langgrunnene utenfor Borrehaugene var et naturlig forsvarsverk mot fremmede inntrengere, her ser vi grunnen.
Du har en dristig plassering av steinen, ''her er jeg'' signalene er gode, stor og mektig ruver den på den langgrunne stranden.
Fargene imponerer, jeg sjekket horisonten og det er det null å rette på Jacob.
Ganske monumentalt, i tillegg har du norges første nasjonalpark like innenfor.
Skulle gjerne sett litt mer dato på exponeringen??
Her er du god, nesten en meditativ ro over uttrykket, anbefales, hilsen
:)Helge
Anne Lene B.

Hei Geir
Vakkert lys, komposisjon og farger, kan en ønske mer? Tror ikke det!
Jeg får en indre ro av å se på dette, monumentalt, men allikevel nært!
Bokmerket! :-)

Hilsen Anne Lene
Ronny A.

Nydelige farger og en ypperlig komposisjon, Geir! Rett og slett vakkert:-)
mvh Ronny
Marit O.

Hei Geir
Flott var det, fint lys,komp og dybde.
Det som jeg likte spesielt med dette bilde, er disse varme rødtonene samt mønstre i sanden.
En riktig god påske til deg og dine!
Mvh Marit
Tone A.

Hei Geir
Dette er ikkje eit typisk bilde frå deg, så det var overraskande. Hadde ikkje denne mest bautaliknande steinen vore der, så kunne eg mest trudd at du hadde vore på Vojen.
Men her har du verkeleg fått fram ei varm kveldstemning med lyset som spesielt i forgrunnen får fram gløden i det bølga sandmønsteret. Her har du latt den store steinen med sine linjer og former vera midstilt, noko som gir ro til bildet. Også pga dei bølga linjene i sanden går mot den store steinen som har eit flott lys-og skuggespel.
Elles osar bildet av ro pga den stille sjøen med låg vannstand der steinane ligg i det varme lyset og gir fin dybde.
Fin lagdeling med den smale strandlinja bak og steinrekka som gir ei fin linje mot sjø og himmel. Nydeleg rosatona himmel som forsterkar roen i bildet. Flott eksponert og komponert med tanke på alle steinane. Og her er det versjon 1 som eg likar best noko skeiv horisont ser eg ikkje.
God påske, Geir!
:) Tone
ingeborg w.

Dette synes jeg er et av dine beste. Et spesielt motiv med den store steinen, bølgemønstrene og de varme fargene. Meget behagelig å se på er det. Asterix og Obelix kan komme gående når som helst.
Avsluttet .

Meget vakkert bilde! Flott!
Alt jeg hadde å si er nevnt over XD
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu