• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-27 22:00:05
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger445
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_247147} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Nydelig gjenskinn og spennende fargenyanser i vannet. Skulle ønske at du var nærmere trærne og de fylte bildet helt opp til topp. Men fin stemning i bildet etter min mening!
Anne-Lise S.
Her spiller lyset godt sammen med fargene og speilinga av bortre side. Herlige fargenyanser både i vannet og ellers i bildet. Fargenyansene i vannet har fine skrådde linjer mot vannets mer vannrette krusninger. God stemning over det hele.

Anne-Lise
Steinulf L.
Kaldt enkelt og pent, Marit.
Bjørn H.
Hei Marit..

Syns du er inne på noe, men ikke i mål.

Speilingen og spillet i vannet er flott, og er selvfølgelig det bærende for motivet. Jeg er uenig i at du skulle gått tettere på for å fylle mer av formatet med buskene. Det ville jo resultert i, nettopp at effekten i vannet og bakgrunnen ville forsvinne mer !! (syns æ :)

Men, jeg hentet bildet opp i fotoshop og syns det var mye å hente ved å trekke litt mer i høylysspaken i levels. Det fremstår litt grått og blasst.

Selve komposisjonen halter også i mine øyne... Det blir for venstretungt, og dermed ikke helt i balanse. Tja.... kunne selvfølgelig kappet på høyre side til et kvadratisk format, men vet sannelig ikke om det gjør den store store susen.

Ideelt sett ville jeg hatt tre trær i kompet, eller, kappa de ned og satt de i bakken med bedre luft og mellomrom. Det tror jeg ville gitt mer swong over symetrien :)

Bare noen tanker og ideer hvordan jeg ser det ''a k k u r a t'' nå :-

Bjørn



Marit E.
Takk ska døkk ha for kommentarer!

Har prøvd flere forskjellige kappinger, men ingen var bedre, synes jeg. Husker det stod et tredje tre langt ute til høyre, men avstanden var for stor til at det fikk være med.

Bjørn: Litt schæptisk til å dra mer i spakene. Mulig jeg ikke har prøvd riktig, men for meg ble det fort grællt. Hvis du har tid og lyst, er jeg takknemlig hvis du slenger over varianten. Så kan jeg vurdere saken.

Marit
Siri Elisabeth J.
Hei.

Synes bildet er ganske fint som det er jeg.
Men jeg tror du kunne hentet ut masse mer i fargene,
både i vannet og på bakken.

Hilsen Siri:-)
Marit E.
Takk til deg også, Siri, for kommentar.

Jeg har lagt inn versjon 2, som Bjørn har lysna.
Om enn motvillig, så må jeg innrømme at det ble bedre :)

Marit
Bergliot E.
Du verden for et flott bilde. Fine farger og et ekstra fint skinn i vannet av lysene. Denne effekten kom ekstra godt fram i v2. Veldig flott bilde.

Bergliot:)
Marit E.
Litt sent ute med å takke for kommentar, Bergliot, men den har gått meg hus forbi, gitt. Fint at du likte det.
Ja, jeg foretrekker nok også v2.

Marit
Marit O.
Lekkert bilde,versjon 2 ble helt nydelig flott skinn i vannet og fine toner. Pent med disse linjene i bakrunnen som gir en fin og malerisk effekt til bilde.
Dette likte jeg veldig godt.
Mvh Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu