Mot storhavet
Fikk med meg en vakker kveld ved storhavet i går. Hadde pekt meg ut et panoramamotiv, men det dukket opp så mye flott at det ble satt litt på vent. Denne skarven kom fint forbi idet hurtigbåten passerte i horisonten. Det synest jeg var helt greit...
Det kommer flere bilder i samme serie.
Bildet inngår i albumet Mot storhavet - En vakker kveld ved storhavet.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 300 f/4 L IS
  • Blender-
  • Lukker1/10s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger364
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_246236} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Knut Børge S.
Hei Geir!
Et virkelig vakkert og stemningsfullt bilde fra havet, meget bra!

mvh KBS
Steinulf L.
Stemningsfullt. Min første innskytelse var å si at staken skal vekk. Ved nærmere etytertanke gir den balanse i bildet og hører dermed med.
Ketil K.
Meget gode takter i dette bildet. Du har fått til et komposisjonsmessig rektangel, men dessverre blir ''hypotenusen'' - dvs. linjen mellom hurtigbåten og staken for horisontal, slik at det ikke gis noe tilskudd av dynamikk i bildet.
Vegard L.
Kreativt. Litt mye sjø på en måte, men joda godkjent dette.
Mvh Vegard
Stig B.
Dette var ''nye ting'', her var det mye interessant synes jeg. Artig å se deg prøve utradisjonelle løsninger.

Her fungerer lukkertiden og fargene meget godt sammen, med pastellfager og uklare bevegelser gjennom lang lukkertid. Bra flatefordeling, fint med refleksjon av skarven, samt høyt kjølvann fra hurtigbåten.

Enig med KK med hans ''horisontale hypotenus'', skulle f.eks gjerne sett en ''dings'' på himmelen oppe til høyre.

Som sagt: interessant å se på.

Mvh Stig
Ivar B.
Kreativt og spennende! Synes dette ble en herlig naturskildring. Element- plasseringen er fin. Er ikke uenig i at stolpen gir en litt for horisontal linje og at annet skulle vært ønskelig. Likevel bidrar den absolutt med dynamikk i bildet slik den er plassert i mine øyne. Liker at du har tatt med såpass mye vann og himmel. Tror rett og slett bildet ikke hadde fått nok ro ved et tettere utsnitt. Nydelig lys. Du balanserer på grenset til at alt blir for uskarpt slik at øyet ikke finner hvile. Du har likevel balansen på din side da jeg opplever skarven som skarp gjennom fin panorering, i allefall hviler øyet på den og den har fin bevegelse. Mvh Ivar.
Stein Eric S.
Virkelig et nydelig bilde Geir. Jeg tenkte også først på at staken skulle vært fjernet, men bilde ville nok ikke bli det samme da. Og som du skriver selv; det helt greit at skarven kom forbi :-)

Mvh
SES
Siri Elisabeth J.
Farger, komposisjon og sløret i bildet er bare lekkert å se på!
Har tittet litt på resten av bildene dine. Du har masse bra!!!

Hilsen Siri :-)
Geir Helge S.
Tusen takk for kommentarer alle sammen.
Personlig liker jeg bildet veldig godt, men greier å se poengene som går på trekantkomposisjonen. Staken må være med slik som det står nå, uten den faller det gjennom som noe mer ordinært føler jeg.
Mvh Geir
Stine C.
Jeg likte dette bildet veldig godt. Stilig med to elementer som beveger seg i forskjellig retning, og at du har fått med bevegelsene i bildet.
Mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu