Smørsbroen
Gatebro over Jon Smørs gate i Bergen. Tatt fra Kalmarhuset. Bård Breiviks kunstneriske utsmykning helt til høyre på broen. Tatt 10. mars 2002.
Utstyr
  • Nikon F601
  • Tamron 28 - 200 mm
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Press 800 ASA
  • Nei
  • AnnetVanlig kontrastjustering og litt USM.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger220
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_24616} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Jo, artig bilde. Er det noen som har glemt igjen bh-en eller er det utsmykkingen som er helt til høyre? Det ser også ut som et par morsomme øyne (røde) under og litt til høyre for bh-en.
Bildet ville nok vært lettere å få til i lett overskyet vær, dersom lys-skygge-balanse er et mål, da. Jeg synes det blir for lyst og for mørkt.
Mvh Olav
May-Lise L.

Denne broen har jeg gått over haugevis av ganger!(Og under) Syns at der er for sterke kontraster. Det hadde kanskje gjort seg å lysne litt på de mørkeste partiene. Ellers liker jeg bildet godt :) (Gamle minner strøymer på!)
Torunn B.

Hei, dere to!
Olav: Tviler på om noen har glemt BH-en, men jeg ser helt klart hvorfor du spør ;)

Til dere begge: Det er nok sterke kontraster, og det kommer vesentlig av at det var sol for en gangs skyld i vinter (bedre etter det, heldigvis). Men jeg syntes det var litt gøy å få med den lys lilla fargen på gelenderet oppe. Litt uvanlig egentlig.

Og May-Lise: Du får ta turen til Bergen igjen. Det er fine tider fremover her. Mye gateliv og arrangementer.

Torunn :-)
May-Lise L.

Ja, skal en tur for å besøke min søster :) Gleder meg!
Ken L.

Hei Torunn! Har gått her mange ganger :)Likte bildet, men ville kanskje ha laget et litt tettere utsnitt slik at Emil ble kuttet vekk. Da hadde liksom broen avsluttet bildet i den retningen, Ville også latt være å ha mellomrom mellom muren på venstre siden og ytterkanten på bildet. Dette er bare hva jeg synes! Påskehilsen fra sambygding :)
Torunn B.

Hei, Ken!
Enig med deg om Emil i grunnen, men jeg ville ha litt mellomrom mellom kanten til venstre for å skille ut muren. Men takk for synspunkter. Alltid hyggelig med konstruktive tilbakemeldinger. Takk skal du ha.

Torunn :-)
Eskil O.

Tøft utsnitt og perspektiv, litt dristig men bra.Flott dybde, syns kontrastene gjorde seg, ang. lys og skygge.

Eskil.
Torunn B.

Hei!
Takk for kommentar her og. Det var skarp vårsol, og jeg ville prøve å få frem disse kontrastene. Og så er det litt gøy med dybde, da.

Torunn :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu