Trapp
Fra området ved Botanisk Hage i Bergen. Tatt 10. mars 2002. Endelig en fin dag...
Utstyr
  • Nikon F601
  • Tamron 28 - 200 mm
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Press 800 ASA
  • Nei
  • AnnetHar tatt det litt ''ut'' med softing, farger og masse USM på ett av lagene i PS. Men det hadde vært grått så lenge ute, og bildet var litt ''flatt'' i utgangspunktet. Så friker man litt ut... :-) Er ennå litt usikker på om jeg skulle skåret vekk snøen nederst på bildet. Synspunkter?
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger345
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_24589} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Avsluttet .

Artig ''crayon'' aktig fargebruk og fin grafisk effekt i bildet.
Jeg mener du med fordel kunne tatt vekk snøen i nedre del, da øyet nå automatisk blir dradd mot det.
MVH
Jon-Petter
Jan B.

Jeg syns utfrikinga har gitt et spennende resultat, som jeg liker godt. Jeg ville nok kutta rett over snøen nederst i trappa. Tar for mye oppmerksomhet.
Jan B
Frank W. G.

Dette var vakkert, Torunn. Mykt og behagelig på alle måter. Minner meg litt om svunnen tid. Enig i at snøen i nedre del tar mye av oppmerksomheten, men gjør ikke allverden.
Botanisk Hage, sier du. Ligger det like ved Akvariet?
God påskehelg til deg.

Frank
Roy S.

Ble jo fint dette . Litt psykedelisk. Snøen nederst skaper litt for stor kontrast, så kan sikkert fjernes med godt resultat.
Torunn B.

Hei, folkens!
Så flott at dere likte det. Selv om jeg frika litt ut ;-). Enig egentlig om snøen nå som jeg ser mer på det, men jeg lar det ligge nå som jeg først har lagt det inn.
Frank: Botanisk Hage ligger ca. 10 minutters gange fra Akvariet, videre utover på Nordnes. Ikke akkurat nabo, men Bergen sentrum er ikke så veldig stor heller. Dette er rett ved Johanneskirken, oppå høyden sørvest for Torgallmenningen.

God påskehelg til alle!
Torunn :-)
Ferran C.

Confusion of details, and that difuse eyes focus give me an impresion of mistic tale.
Nice picture across my eyes, i like that irregular stairs and that green intens grass biting on them.
Ferran
Kenneth P.

Synes dette var riktig flott. Snittet er slik det bør være så ikke beskjær vekk snøen. Du skulle heller tatt spaden fatt før bildet i så måte. Liker den softe effekten...
Torunn B.

Hola, Ferran!
Thanks for a very nice and friendly view of my picture. I had the urge to do something extra out of a rather flat photo, and since I was tired of white and gray and cold winter, I gave it the extra bite of intense colours.

Torunn :-)
Torunn B.

Hei, Kenneth!
Takk for hyggelig kommentar. Jeg ville egentlig hatt med hele bildets størrelse som det er, men syns at snøen forstyrrer litt. Dessverre var ikke spaden med ;-) Nå ser det ut til at jeg slipper å ta den med på en stund også. Heldigvis. Det går mot lysere tider.

Torunn :-)
John G.

Hallo Torunn!
Førsteinntrykket var kanskje at du har vært litt for hard på hånden med fargemetningen og kontrasten.
Personlig hadde jeg nok foretrukket et litt dusere og mykere uttrykk :-)
Allikevel liker jeg bildet godt!
Jobbet med det i layers? Justert levels, kontrast, gaussian blur o.s.v ?
Mvh,
John
Torunn B.

Hallo, John!
Jo, jeg har vært bevisst litt hard på hånden her. Ville ''ta det litt ut''. Det er ikke ment som et helt realistisk bilde av naturen. Derfor har jeg også lagt det inn i kategorien ''diverse''. Og heller sagt hva jeg har gjort. Layers? Ja. Levels? Ja. Kontrast? Nei ikke spesielt, men implisitt i o.s.v. Gaussian blur? Ja. o.s.v.? Ja! Og hyggelig at du liker det, selv om jeg har vært litt impulsiv og lekelysten her.

Torunn :-)
John G.

Hallo igjen!
Takker for en utmerket tilbakemelding :-) ...
Mvh,
John
Marius J.

Fint bilde som jeg synes hadde blitt bedre med litt tettere utsnitt (ikke mye) også irriterer den lille røde flekken opp i venstre hjørne meg litt !
Liker bildet utover dette :-)
Torunn B.

Hei, John!
Gjorde mitt beste ;-)

Og hei, Marius!
Den røde flekken er rester etter et helt naturlig flare på filmen, som kom av sollyset. Det er også en litt svakere flekk av samme type litt ned i trappens venstre side. Skjønner at det kanskje irriterer litt, men jeg hadde ikke lyst til å manipulere det bort. Av en eller annen grunn. Spør meg ikke hvorfor ;) Hyggelig at du liker det ellers. Takk for kommentar.

Torunn :-)
Nils B.

For å si det enkelt. Sennende, med fine passe harde kontraster. Bildet er behagelig å sitte å se på.
mvh Nils
Torunn B.

Hei, Nils!
Takk skal du ha. Hyggelig!

Torunn :-)
Ken L.

Hei Torunn...
Dette var skikkelig tøft! Den diffuse effekten gjør seg virkelig. Har sett på en del av de andre bildene dine, Eldste sønnen din heter Kjetil?? I så fall må du hilse ham. Fra Ken i Serene. :)
Torunn B.

Hei igjen, Ken!
Joda, du har helt rett. Eldstesønnen min heter Kjetil og er lydtekniker. Jeg skal hilse som bare det ;)
Og så var det veldig fint at du likte bildet. Takk skal du ha.

Torunn :-)
Avsluttet .

Dette var MEGET BRA! Stilig med effektene du har brukt, det blir trolsk stemning. Og som vanlig er du ekspert på motiver som gir en fin dybdefølelse...

mvh
Terje
Torunn B.

Å halloen, Terje!
Veldig hyggelig at du stikker innom her. Og tusen takk for kommentaren. Det varmer skikkelig.

Torunn :-)
Kai F.

Torunn. Dette får meg til å tenke på et godt gammeldags norsk eventyr. Tenk å gå opp de trappene, og finne.....JA....nettopp...Ivo C. øverst med sine eventyr og dukker.

KULT BILDE.

mvh
kai;-D
Torunn B.

Hei, Kai!
Så gøy at du ser dette i bildet, da. Det tenkte jeg ikke på selv. Men nettopp derfor er det så kult at man kan åpne dører for andre og se nye ting. Takk skal du ha. Enig med deg.

Torunn :-)
Lars-Anders M.

Spennende bilde. Bra.
Torunn B.

Takk for hyggelig kommentar, Lars-Anders!

Torunn :-)
Espen E.

Bra bilde Torunn! Trappen er perfekt plassert, trekker betrakteren inn i bilde. Mosen har fine farger samtidig som den er defuse, slik at det gir en trollsk effekt! Bra!

Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu