Stormbølge 18. mars 2007
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger380
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_245617} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Solveig F. K.

Likte dette bilde av det skummende vannet og den frådende bølgen. Fint med det grønne midt i bølgen, det forsterker stemningen.
Hilsen Solveig
Torbjørn G.

Dette er mektig! Fint å se hvordan de skumhvite bølgene går i et med skyene!
einar e.

Takk for at dere likte bildet! I dag har været vært utrolig spennende. Jeg har vært på flere steder langs kysten her på Jæren for å se og oppleve det kraftige lavtrykket. Bildet som dere ser her er tatt etter mange forsøk på å finne rett sted og tid.
hilsen Einar
Kjell Sigurd S.

Flott dramatikk i nydelig lys. Harde kontraster men en fin eksponering så langt jeg kan se. Kunne tenke meg en versjon med kutt inn fra venstre. Severdig naturfoto.

Kjell S
Nina C. K.

Dette var flott. Jeg var også flere steder på Jæren i dag, men jeg tror du fant den beste posisjonen for et praktfullt bilde.
Hilsen Nina
einar e.

Takk til dere begge. Å få oppleve slike bølger på så nært hold som mulig er tøft og spennende! Men du bør ta i betraktning at enkelte bølger er mye større...
hilsen Einar
Torild H.

Dette var stort...både opplevelsen og din gjengivelse! ...både i det store og hele, men også detaljer i bølgen som til høyre i bildet smakfullt glir inn i skyen som er bakgrunn.

Jeg er ikke så begeistret for vannbilder med lang lukkertid der vannet til slutt bare minner om daff melisglasur, foretrekker og fenges derimot av bilder som dette, som viser vann som utemma kraft og energi, ekstase.

Tenker ofte på A. Kielland, som hadde skrivestue ved Orrestranden, sine betraktinger om havet. Kom på det nå igjen når jeg så dette bildet.
''Havet'', begynner slik:
''Intet er så rommelig som havet, intet så tolmodig. På sin brede rygg bærer det lik en godslig elefant de små puslinger, der bebor jorden:....''

Vel... kanskje ikke så godslig denne bølgen akkurat, heller ubarmhjertig, men i alle fall tilnærmet elefantstørrelse på den.

Mvh Torild
einar e.

Takk Torild
Litt av en kommentar! Du får meg til å tenke: hvilken bølge kan jeg legge ut etter slike betraktninger? Nå skal jeg gjøre den klar - bare vent litt!
hilsen Einar
MaiLis S.

Kjempe stilig!Det må være spennende å ta slike flotte bølge bilder.mvh Mai-Lis.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu