Sarah i fossen.2.
:)
Bildet inngår i albumet I fossen - En spontan liten fotoshot. Vi var på badetur og da vi fant denne fossen fikk søsteren min plutselig lyst til å bade, med kjolen på. :-)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger521
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_245597} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ingerid Margrete Rodskier K.

Her var det mye liv! Bra fanget. Noe vann i veien, men det skaper egentlig mer spørsmål enn visuell støy, så jeg synes ikke det skjemmer nevneverdig. Fint!
Maja H.

Tusen takk skal du ha :-)
Avsluttet .

Veldig bra og artig bilde.
Maja H.

Takk skal du ha Anette! :-)
Elise S.

Gode farger. flott sitivasjonsbilde med ett naturligflott blikk og smil.
Knut-Inge J.

Spenstig serie dette, Maja. Levande vatn og ein bade-glad modell er ein god kombinasjon, og eit flott utgangspunkt :-) Ganske delikat med den litt lange lukkertida på vannstrålane - står fint til Sarah's lange hår. Syns også du er dyktig til å plassera elementene i billedflata - fin balanse i bildene dine.
Utfordringa her er sjølvsagt å regisere ein modell som har meir enn nok med å holda seg på beina, sikkert, i dette trøkket - å få ansiktsuttrykk og positur slik DU vil ha det. Men - snart er det vår og sommer - så prøv gjerne igjen. Avtal gjerne på forhånd korleis du vil ho skal stå - og la det stå til. Den blå kjolen står jo fint til motivet, men kvifor ikkje bryta skikkeleg, med f.eks. noe rødt....? Store muligheter med så god modell og ditt kameragrep :-)

Mvh Knut-Inge Nabo
Laurberg G.

Udmærket ide du (din søster?) fik. Jeg tror nu, at det var dig, der ønskede din søster placeret her under det fossende vand. Og hvorfor. På grund af din søsters nye fine bomuldskjole og hendes lange hår. Ingen vel gør frivilligt sin kjole våd medmindre hun har det planlagt og har en skiftekjole med. Og ingen gør vel helt uovervejet sit tykke dejlige hår så vådt, som det må blive her. Så skal det i al fald være rigtig meget varmt. For både bomuld og hår vil være længe om at tørre ellers. Synes heller ikke at din søster ansigtsudtryk svarer til spontansituationen. Hun har et dejligt smil. Men jeg tror at hun smiller af det barokke i situationen som hendes søster (du) har fået hende lokket ud i. Bryd sammen og tilstå!
Ellers et dejligt velkomponeret billede i en dejlig farvetone. mvh. lau
Maja H.

Hei!

Tusen takk for flott kommentar Knut-Inge! Håper på å få Sarah med på noe lignende nå til sommeren, og prøve ut litt forskjellig :-)

Og takk skal du ha, Lau :-) Jeg kan nok tilstå at Sarahs badeglade ide ikke var helt uten påvirkning. He he ;-)

Ha en fin dag!
Maja H.

Hei!

Takk for det Elise :-)

Tusen takk for flott kommentar Knut-Inge! Håper på å få Sarah med på noe lignende nå til sommeren, og prøve ut litt forskjellig :-)

Og takk skal du ha, Lau :-) Jeg kan nok tilstå at Sarahs badeglade ide ikke var helt uten påvirkning. He he ;-)


Ønsker dere alle en fin dag!
Anne-Grethe S.

Hei Maja

Fin bevegelseuskarpheter i bilde. Både i vatnet og på handa.
Eg synest bildet er veldig flott. Fin blå kjole som bryter opp og lagar liv i bildet. Fint hår som er naturleg og ikkje ''fiksa'' på før bildet blei tatt. Likar uttrykket hennar også. Lengtar etter sommaren no, ja.
Bra dråpen rett over auget ikkje er lenger nede. Den forstyrrar kanskje litt, men bør kanskje være der også. Klarer ikkje heilt å bestemme meg.

Håpar du har hatt ei fin påske!


Mvh
Anne-Grethe
Maja H.

Tusen takk for flott tilbakemelding Anne-Grethe. Setter stor pris på det :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu