Treet
De som når toppen av treet, er bare de som ikke er kvalifisert til å være sammen med dem på bunnen.
-Peter Ustinov
Likte farvene og tåka i fjellene.
Bildet er tatt på Halsør. Også et vakkert sted, ti min unna meg:)
Jeg har ikke gjort noe med farvene.
Bildet inngår i albumet Nordvestlandet - Ikkje bare Refvik som er et flott sted, masse steder rundt forbi og:) Her er det utrolig mye fasinerende natur.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-18 19:32:19
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-03-18 23:10:39
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-03-18 23:14:38
    Versjon #4
Utstyr
  • canon eos 350D
  • 55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger323
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_245557} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (26)
Tom T.

Hei! Jeg var spent på hva du kom med nå, så åpner jeg bilde og sier ja:) V2 går rett hjem hos meg, her har du truffet bra etter min smak med farger. Synes komp og stemning sitter som et skudd her, blir glad å se dette. Treet gir veldig fin kontrast til landskapet+gresset er bra her i v2. Tror bilde hadde stått seg på en kutt til venstre , dør litt ut der.

Gleder meg til neste bilde, du er flink:)

mvh Tom Tveitan
Eva Marie P.

Takk Tom så koselig:) Så da har jeg lært noe( jippi)...Tusen takk for god hjelp. Eva
Ingunn S.

Hei Eva.
Versjon 2 falt best i smak hos meg også. Teksten til er nydelig...
Enig med Tom i et kutt til ve. Ellers et fint bilde Eva.

Hilsen IngunnS:)
Nina E.

Hei Eva, jeg liker vel også best V2 sånt rent fargemessig. Jeg hadde ønsket litt mere skarphet i bildet. Ellers så blir også steinene i forgrunnen litt mørke. Kunne du prøvd å lysne dem litt, kanskje? Helhetsinntrykket er allikevel ganske bra. Mvh Nina E. :o)
Vidar S.

Hei, du står på! Først må jeg si meg enig med kutt til v. Så må jeg si at jeg er uenig og går for v1. Du har fått fram så mange nyanser med blått, fra himmel til hav, at de fortjener og vises... men smaken er forskjellig (heldigvis). Bortsett fra det så synes jeg lyset er flott. Sart, men nok til å få fram farger og nok kontraster. Skyene legger seg fint mellom fjelltoppene i bakgrunnen og gir dem proporsjoner. Treet og gresset i forkant gir fin dybde til bildet. Bra, Eva! :o) Vidar
Anders N.

Jeg liker nok den første versjonen best. Mest pga. mer livlige farger. Komposisjonen er enkel og gjør bildet fint å se på. Ikke for mye blikkfang, noe som er bra i denne typen bilder. Jeg ville muligens hatt litt mer plass til høyre for treet og evt. kuttet litt på venstre side av bildet. Hadde også vært hyggelig å sett en sort/hvitt versjon med mye kontrast.

- Anders
anne g.

hei eva! koselig bilde fra kysten. jeg liker v2 best,men også v1. stå på eva! anne
Avsluttet .

Fint bilde fra deg igjen Eva.
Liker tåka som driver over fjellene på andre sida.
Farger og komp.er også fint.
Hilsen Tone!
Eva Marie P.

Tusen takk for fine konstruktive koselige kommentarer.
Jepp, jeg skal kutte og lysne:) Spennende å få slike forslag, artig å se hvordan det blir:)
V 1 er jo de naturlige farvene da..enig i at det er litt mørkt.
Dåkker e no sååå snill som gidd å kommentere bildet mitt:)
Anders R.

Hej Eva

Flott bild, igen! Gillar djupet och färgerna i bilden. Dimman som vilar över fjället skapar mystik och stämning! Absolut v1 för mig, där breder landskapet ut sig på ett bra sätt och färgerna sitter exakt där de ska tycker jag! Ska man peta på något skulle jag vilja klona bort de två vita prickarna nästan mitt i bilden (vid fjällkanten) och den svarta pricken längst ut till höger, men som sagt då pratar vi småpetande, du är fantastiskt duktig med kameran och det här är en bild jag gillar+++++! Inspirerande!

Mvh
Anders
Anne-Lise S.

Flott landskapsbilde der jeg synes et kutt til venstre gjør bildet mer spennende. Liker dybden innover som treet, stråene og de glattskurte steinene bidrar til. Undrer meg over noen helt hvite (lysende) prikker i steinene og treet som finnes ulike steder på de ulike bildene. Kan vel ikke ha noe med støv på brikka å gjøre så lenge de endrer plass. I siste bildet har du kun en slik prikk i treet, mens på de andre versjonene finnes de både i steinene og i treet. Hm...

Anne-Lise
Knut H.

Hei Eva.
Likte bakrunnen i bilde ditt.Fasinerende
tåkespill over fjellene skaper stemning
i de flotte landskapsbilde.Likte v4 best
og treet i forgrunn skaper liv mot de
store bølgende vannspeilet.
Mvh Knut
Ronny A.

God kveld, Eva. Et flott bilde du har tatt her ja. V2 er nok det beste, da fargene ble litt for kraftige i første versjonen. Utsnittet synes jeg er bra, da jeg har ikke helt sansen for at så vakker natur skal kuttes vekk:-) Synet vårt er jo også best egnet for 3:2, som speilrefleksen er basert på. (dette er jo nesten det da:-) Den mørke forgrunnen gjør seg også bra, da ramma er hvit. Flott natur du kan kose deg med ja;-)
mvh Ronny
Ole-Kristian T.

Hei Eva! Fint tre du har funnet synes jeg, der ute ved havet :) Du sier du ikke har gjort noe med fargene i #1, og jeg liker den veldig godt. Imidlertid synes jeg også #2 er fin, med litt kjøligere preg. Du kan faktisk velge litt etter hvilken stemning du ønsker å få fram. Jeg synes utsnittet i #1 og 2 er ok, men ville kuttet en tanke, er enig med Tom i at det dør litt ut i venstre kant. Men jeg synes nok du har vært altfor brutal med kniven i #3. Et kutt på ca 3-4 cm. tror jeg vil være nok. Bildet synes jeg er enkelt, godt komponert med vannrette, fine flater, og med vakre fjell og tåke i bakgrunnen. Ha en fin dag :)


Eva Marie P.

Morn fotovenner:)
Takk for dere er her!!! Tusen takk for fine kommentarer.
Anne-Lise, jeg klarer ikke se noe:( Kanskje jeg ikke skjønner helt hva du mener, det skal ikke være noe på brikken...Eller kanskje det er skjermen min som er dårlig..har litt gammel pc, at jeg ikke ser dem?
Ha en vidunderlig dag alle sammen og takk for dere gjør min så ekstra fin:)
Eva
Stig Børre E.

Helt greit - ikke veldig spennende.
Har sett masse bilder i ''ensomt tre sjangeren'' og mange som er bedre enn dette.
Tror det som gjør bildet litt ordinært er lyset - dra tilbake en dag med tåke, da får du isolert treet fra omgivelsene og bildet får en mere minimalistisk stil.

StigB
Eva Marie P.

Det skal eg Stig;) Takk for du tar deg tida. Eg setter pris på det!
Eva
Inge S.

Hei.
4 versjoner å velge mellom så da går jeg for v4 etter litt
redigering av deg. Syns også gresstussen i forkant kom bedre frem her.
Fin siluett av buska mot fjellet med de lave skydekkene.
Ikke så veldig spennende så en båt eller en lokal fisker på stranda hadde gjort seg:-)

Mvh Inge
kåre l.

Enig med Inge :-)
V4 for meg også. Flotte farger og kuttet gjorde seg etter min mening.
Like at du fikk med bølgen like før den slår mot land :-)
Marit O.

Hei Eva
Jeg går også for versjon 4 der jeg syntes komp og farger er bra, det jeg likte spesielt med dette bilde er tåken som ligger mellom fjeltoppene her samt treet lager en fin dybde i bilde ditt :)
Mvh Marit
Eva Marie P.

Takker så hjertelig, Marit, Inge og Kåre:) Kjekt dere gir meg en tilbakemelding.
Eva
Tom T.

Hei! V2 er fortsatt best, etter min smak. De andre versjonen blir kjedelig.

mvh Tom Tveitan
Rune S.

Jeg synes #4 er mest behagelig å se på. Et flott bilde! Jeg ser du har lysnet det nederste partiet av bildet og fått et markert, vannrett skille, som også synes på treet. Kanskje noe å tenke på til neste gang:-)

Mvh
Rune S
Geir F.

Klarer ikke å betemme meg for hvilken versjon som er best. Men jeg liker bildet. Innnrammingen av forgrunnen i bunn - treet til høyre - horisonten.
Til sammen blir dette et stemningsfuldt og rent bilde som du formidler på en god måte.

-fløde-
Avsluttet .

Hei Eva

Et pent bilde. Jeg liker best v1 og v2 her. Likre godt tåka i fjella og ser ut som den kommer innover. Et pent natur bilde:)
Eva Marie P.

JA søren Rune, det har jeg faktisk ikke sett før du sier det:) Det skal jeg ikke gjøre fere ganger! Tusen takk for gode råd og kommentarer. Det varmer virkelig at dere gir meg tilbakemeldinger.
Eva
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu