Løsrivelse
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-18 17:44:47
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_245518} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Anne-Lise S.

God tittel. Ser ut som krabaten ser sitt snitt til å stege avsted mens mor hviler seg med lukkede øyne. Liker plasseringa av mors ansikt i det ene hjørnet, mens krabaten er på vei ut av det andre. Stemmer godt i forhold til tittel. Litt metalliske fargetoner her. Regner med valget er tenkt utfra situasjonen som skjer, og kanskje også det som kan komme...

Anne-Lise
Vidar S.

Et fortellende bilde med frekk komp og tøff etterbehandling. Kjempebra - dette slår godt an! :o) Vidar
Avsluttet .

Hadde også stor sans for måten dette er komponert på.
Også farger og lys passer godt tiltittel og komposijon:-)
Hilsen Tone!
Helge R.

Hei Geir!!
Du er i slag for tiden.
Diagonalen i bildet er god, jeg liker lyset og fargene, litt gammel slides følelse. Spenstig ramme som kler uttrykket. Jeg ville tatt bort skoen (foten til venstre).
Vi må avtale ett treff i løpet av april??
Ha en flott søndag hilsen
:)Helge
Geir F.

Skoen, ja. Den så jeg ikke.
Vi må treffes... sender deg mail.
-fløde-

Stig Børre E.

Herlig. Litt annen stil enn det vi er vant til. Dette hadde jeg ikke sett var ditt verk uten videre. Du mestrer denne stilen også - til gangs. Utrolig gjennomført og gjennomtenkt. Lekkert.

StigB
Avsluttet .

Stilig bilde. Bra komp. og fine farger.
Helge R.

Bra!
:)
Jacob V.

Hei, Geir

Dette her var litt anderledes enn det vi er vant med. Ikke at det er noe negativt.
Som hr. Grønli nevner så er diagonalen i bildet bra. Ellers så er fargetonen, komp og utsnitt meget bra. V2 to for meg :)


Mvh

Jacob
Marianne T.

Morsomt bilde dette!! Gjør slik at jeg gleder meg enda mer til sommer og varme!

Hilsen fra Marianne
Erik B.

Likte fargene og ramma her. Morsom komp. Diagonalen er så tydelig at jeg får litt inntrykk av at den er hele poenget med bildet. Om det er positivt eller negativt får nesten være opp til den enkelte å bedømme.

Hilsen Erik.
Bente K.

Flott diagonal og dybde her.
Fargene du har valgt synes jeg gir bildet en litt uhyggelig undertone. Jeg tenker at her kan noe fryktelig være iferd med å skje.
mvh Bente
Espen A. I.

Hehe, en skikkelig åpenbaring for den lille tassen, stakkar hun som ligger å tenker på helt andre ting, mens barnet er på vei til vatnet og kanskje skjer det farlige ting. Rom for tolkning her!

Espen
Tone A.

Hei Geir
Eit spesielt bilde som vekker litt kjensler hos meg, pga av den avslappande og soltilbedande mora som ligg så avslappa mens den vesle ungen er på veg mot sjøen. Me som er mødre vil jo slappa av med sjøen, men med småbarn er det å sjå etter ungen kvart sekund.
Flott diagonal som gir dybde, og med det mønstra teppet som er ein fargerik kontrast i alle bruntoane her. Fargen på hanklededet gjentek seg på sjøen. Litt skarpt sollys med skuggeparti og ungen som er ganske mørk. Men slik er det jo ein solrik dag ved sjøen.
Men også eg synes at dette bildet er litt nifst med tanke på siturajonen. Elles flott komponert.
:) Tone
Eli B.

Ja, bildet vekker følelser i meg også, som mor har jeg ofte vært med barna til sjøen, men jeg legger meg ikke ned og lar ungene gå fritt omkring, her er jeg hønemor og slipper ikke ungene med blikket. Det er alt for mange drukningsulykker eller nesten ulykker på denne måten. Komposisjonsmessig er bildet kjempebra! Og Pappaen med kamera følger nok med så da kan jo mor slappe av.
mvh Eli
Anna Rosa L.

Fantastisk! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu