Bildet inngår i albumet Island - Geotermisk energi - På Island finnes naturlig geotermisk energi, en fornybar ressurs. Hele 85 % av all husholdning oppvarmes gjennom dette. Varme kilder, geysirer, bassenger med kokende vann og varme kilder med svoveldamp svevende i luften kan ses flere steder på sagaøya. Temperaturen ligger gjerne mellom 100 og 350 grader Celsius. En persons nysgjerrighet kan derfor gi en kokt person i løpet av 2 minutter...
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger353
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_245413} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Sander M.

Blå himmel, skyer, sollys og rim i samme skuddet. Kjenner nesten svoveleimen :-) Savner bittelitt horisont mellom vann og skyer. Uansett flott Anne-Lise!
Eli B.

Veldig bra! Stram komposisjon som formidler stemningen godt.

mvh Eli
Vidar S.

Hei Anne-Lise. Beklager, denne gangen synes jeg du i mindre grad leverer et SPENNENDE bilde. Komposisjonsmessig og teknisk gjør du det meste riktig (dog aner jeg en viss uskarphet?), men du mangler et lille ekstra - slik du viser oss i det stemningsfylte bildet bilde nr. 297522. Ikke helt til topps denne gangen, men et ok dokumentarisk bilde av de varme kildene er det. :o) Vidar
Avsluttet .

Jeg syns bildet har både fine farger og fint lys:-)
Liker bildet og syns det er spennende med skyene og dampen som stiger opp.
Ville dog kanskje beskjære litt nede.
Men ellers et bilde jeg liker godt.
Hilsen Tone!
Odd E. k.

Hei Anne-Lise!

Du må da være forsiktig da, så du ikke skader deg (bekymret)!!! Det er mange flotte motiver på Island, rene månelandskapet mange steder. Har vært der selv for mange år tilbake. Skal nok ta meg en tur igjen. Flott dette, der naturen er dramatisk, da øya er i stadig aktivitet. Er nok en drøm for den som er interessert i å fotografere landskap og ting en ikke finner på fastlandet. Flott fanget dette Anne-Lise!

Mvh

Odd E.
Anne-Lise S.

Flotte kommentarer å få idèt jeg logger meg på denne søndagen. :-) Tusen takk! :-)

Anne-Lise
Monika Frisvold V.

Fin søndag Anne Lise..
Du skriver det er koselig å finne flotte kommentarer, men det er like fint å slå på foto.no og finne slikt dint bilde :)))
Flink du...
Dette falt jeg for med en gang og det er den naturelige fargen i mose og elvefaret med den trolske tåken..rett å slett stemningsfullt og flott....
mvh monika
Anders R.

Härliga färger, bra djup och dramatik så det räcker till, tycker jag!

Bra fångat!

Mvh
Anders
Anne-Lise S.

Sterke ord du kommer med der, Monika! Jeg legger i hjertet! Tusen takk til både deg og Anders for fine tilbakemeldinger! Setter stor pris på dem! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu