Har ekskerimentert litt med nye teknikker (nye for meg...). Her har jeg to lag, ett teksturlag (lite synlig, men det er der) og ett til selve landskapet. Interessant å se hvordan motiver forandrer uttrykk ved å endre farger, kontraster, vignettering, osv. Føler meg ikke helt i mål, men det beror mer på selve utgangspunketet. Skulle gjerne sett at himmelen ikke hadde så mange detaljer. Mulig jeg er på ville veier her...hva tror du?

Se det best i fullskjermmodus.
Bildet inngår i albumet Landskap - Landskap med mine øyne.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-16 19:25:16
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger353
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_245023} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Her er du absolutt inne på noe. Du har greid å lage et landskapsbilde som formidler noe, en stemning og en følelse - en stemning som rører ved noe i meg som betrakter. Det er bra, veldig bra. Kunne kanskje ha foretrukket et lavere standpunkt litt nærmere personen. Men det funker dette.
Geir Helge S.
Takk for det Tommy, hyggelig å høre at det funker. Jeg sitter å lurer på om himmelen burde desatureres...det er spesielt den venstre siden jeg ikke liker fordi den blir litt for blå...hmm, må pønske litt på det, men nå venter senga (gjesp). Tar imot tips til forbedringer med stor takk.
God natt.

Geir
Terje S.
Flott miljøbilde med fin dybde .Syntes skyformasjone er med og lager dybde i bilde. Eneste lille pirke må være å kanskje lysne opp litt i venstre hjørne bak personen. Ellers bare lekkert.

Mvh Terje
Geir Helge S.
Takk for kommentaren Terje, var litt usikker på det venstre hjørnet...jeg lar det være inntil videre. Hvordan liker dere fargetonen i bildet? Kanskje duotone med bruntoner hadde gjort seg? Jeg tror jeg må eksperimentere litt mer...var spennende å ''manipulere'' frem stemninger, skjønt jeg ser det ikke som manipulering men snarere en understreking av en stemning gjennom bruk av ulike belysningsmetoder, fargetoner og strukturelementer.
Mvh Geir
Aleksander M.
Hei
Jeg synes dette ble meget vellykket!
Veldig bra, her ble jeg imponert! Det lønner seg å finne ut nye teknikker.

Mvh Aleksander
Geir Helge S.
Takk for kommentaren Aleksander. Legger ut en ny versjon nå med litt annen fargetone og litt lysere hjørner.
Geir
Paul B.
Hei, Geir.
Jeg synes det er et flott bilde. Fint lys og toner etc. Men hvis du gidder å legge til enda en versjon, kunne jeg godt tenke meg å se det med en crop rett over fjellene, slik at det meste av himmelen over forsvinner.

Mvh Paul.
Geir Helge S.
Takk for kommentaren Paul. Jeg ser at du har et poeng her...skal se nærmere på det.
Mvh Geir
Anne-Lise S.
Akk oh ve, hvor vakkert! Dette er nydelig, og dybden gjør at jeg blir sittende å se lenge på dette. Vakre og mektige fjell, herlig med vannet innover, gode konturer. Flott dette her! V1 for meg.

Anne-Lise
Ivar B.
Dette fungerer som bare det i mine øyne. Greier ikke å se strukturen, annet enn at det kanskje bidrar til tonen i bildet. Jeg ville absolutt beholdt utsnittet slik det er og ikke kuttet himmelen. Et stillt og vart bilde i mektig natur. Mvh Ivar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu