Praktærfugl
Bildet inngår i albumet Ærfugl - Serien Ærfugl er i hovedsak fotografert i Trondheimsfjorden. Hit kommer det hver vinter trekkende ærfugl fra Østersjøen. I tillegg hekker ærfuglen i Trondheimsfjorden, særlig er Tautra kjent i denne sammenheng.
Utstyr
  • canon 350d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger321
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_244587} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Odd E. k.

Hei Gunnar!

Et meget skarpt og fargerikt bilde av praktærfuglen der den ligger i en flott positur i vannet. Skarpheten og det flotte lyset gir fine detaljer i fjærdrakten og fremmer fuglen meget bra. Bakgrunnen med deler av fuglen er meget bra. Komposisjon, det tekniske og utsnittet er også meget bra Gunnar!

Mvh

Odd E.
Hans-Jørgen H.

Hei Gunnar!
Et flott bilde av praktærfuglen!
Herlig lys på hode og bryst. Skarpt og godt.
Hilsen Hans-Jørgen
Kjell G.

Flott bilde med mange ''feite'' detaljer. Hadde du hatt litt kortere brennvidde, hadde du fått med litt mer vann som forgrunn.

mvh kjellg
Audun Å.

Her synes jeg du har fått et veldig fint bilde av praktærfuglen. Jeg tok sjøl en del bilder av denne de åra jeg bodde i Vardø, men klarte ikke å få noen like bra som dette. Skarpt og fint med fine farger.
Mvh Audun
Christopher E. J.

utrolig stilig. flotte farger og skarphet. passende og fint med sola som kommer fra siden. har aldri sett denne fuglen før, veldig spennende. den gjør seg godt foran et kamera.
Kjetil S.

Ja det får'n si. nesten for nært. Har vært en par turer oppi Straumen sjøl, men da ligger den alltid på 2km hold! Fint artsportrett, skarpt og bra teknisk. Lavere perspektiv og litt vann under hadde blitt enda bedre.

mvh Kjetil
Aleksander M.

Hei
Veldig vakkert bilde av praktærfuglen, men jeg skulle ønske du hadde litt kortere brennvidde så du hadde hatt litt vann i forgrunnen.

Mvh Aleksander
Gunnar K.

Takk for tilbakemeldinger, den kom sigende litt i nærmeste laget, fikk derfor ikke med mer vann i forgrunnen på dette bildet. Men jeg er enig med dere, litt vann i forgrunnen ville hevet bildet. Mvh Gunnar K.
Knut Børge S.

Hei Gunnar!

Et godt og vellykket bilde av den fargerike praktærfuglen. Detaljrik fugl og flott lys. Som nevnt ovenfor hadde bildet hevet seg med litt ''luft'' ( sjø 9 i forkant av fuglen, men elelrs helt tipp topp. Jeg får sannsynligvis også sjangsen til å få fotografere denn fantastisk flotte fuglen da jeg begynner på fotolinja på lytun i alta.:)

mvh KBS
Eva Marie P.

Oj dette var utrolig flott, har aldri sett ei slik på nært hold. Så skarpt og fint, dette var virkelig et praktbilde.
-epl
John H.

Kjempeflott bilde - som jeg sa på jobb så kunne jeg tenke meg mer luft- eller skal vi si vann, bak hode på fuglen, slik at hode ble mer fremtredende, men nå er jeg mer usikker på om det hadde vært til det bedre. JH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu