Utstyr
  • Nikon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger522
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_244559} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Steinulf L.
Vakkert bilde, litt ynd at høyre hjørne ikke er med. Siden skarpheten og detaljeringen ikke er på topp appellerer bildet mer til det estetiske . Som et smykke.
Bjørn H.
Hei Siri..

Utrolig bra og sjeldent macroopptak. Stilige linjer og kul effekt med blitzingen.

Ideelt sett kunne skarpheten vært bedre, men du verden for en bilde alikevel.

2 foreldre og 3 barn som du har kommet så tett på :)

Bjørn.


Tor Olav O.
Uvanlig bilde dette. Men det var bra !

mvh
Tor Olav
Per Harald O.
Stilig! Fin komp.
Kunne vært litt skarpere.
Hilsen Per.
Rolf S.
Her har det vært ''mannefall''
Utrolig hvor estetisk selv ''tragedier'' kan være.
Og genialt med blitz for å få omgivelsene helt vekk. Det som må være med det er med uten forstyrrelser.
Anne Ø.
Fasinerende dette med trådenes linjer og passe skarphet på
insektene.

Anne:)
Tone B.
Dette var stilig! Spennende linjeføring men litt synd at du ikke har fått med høyre hjørne for en komplett trekant. Flott med den sorte bakgrunnen som fremhever insektene. Fint lyssatt!

mvh Tone
Anne-Lise S.
Mange forfattere har brukt og bruker ''fanget i nettet'' som symbolikk i sine romaner, bl.a. våre kjente og kjære Borgen og Kjelland. Det er en spennende symbolikk som jeg ser at du også bruker her, og som med litt fantasi kan bli til et smykke hengende rundt halsen.. :-) Om enn noen ville det mon tro... Fine linjer, godt lys som fremhever elendigheten.

Anne-Lise
Ivar B.
Synes dette ble tøfft jeg. Er sjeldent tilhenger av helt svart bakgrunn, men her synes det er nærmest genialt ved at bildet forenkles og rendyrkes mot form og linjer. Bildet er rent og spennende og vakkert til tross for tragiske sjebner:-) Mvh Ivar.
Odd Tore S.
Dette må være en illustrasjon til insektversjonen av musevisa, verset som åpner mulighetene for en midre hyggelig fremtid, som uheldigvis gikk i oppfyllelse.
Groteske positurer, men slik blir man vel når safta er vel suget ut av kroppen.
Den gamle og tildels utskjelte teknikken med blitz i mørke har kommet til heder og verdighet igjen, og med godt resultat.
Spindelvev i klumper viser hva det hele går ut på på en effektiv måte. Og noen tåkedotter hører da med i dødskyggenes dal-
Odd Tore
Ketil K.
Fin idé og tendens til et flott geometrisk motiv, men synes ikke det kommer helt i mål. Jeg savner litt mer ''brillians'' på insektene, kanskje sidetilleggslys kunne hjulpet? Dessuten blir det litt mye armer og bein på insektene, slik at den forenklete form komposisjon og bakgrunn innbyr til blir forstyrret.

Ville også enten brukt mer skråvinkel i bildet for å aksentuere dynamikk i trekantformen mer, alternativt fått mer symmetri i bildet ved å få med mer på høyre side.
willy m.
som et smykke...flott bilde...liker det..
mvh willy
Bergliot E.
Dette synes jeg var et spesielt bilde. Å så nært som du har kommet her. Veldig bra. Skarphet er nevnt, men bildet funker bra selvom det ikke var knallskarpt. Flotte linjer og et fint byggverk du formidler her.

Bergliot:)
Siri Elisabeth J.
Tusen takk for kommentarer på bildet mitt .-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu