Gatelangs i San Francisco...

Bildet inngår i albumet USA -
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon 70-200 2.8L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger416
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_244116} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trond H.
Kikket inn på de andre bildene dine, og kom veldig raskt til slutningen om at måten dette er gjort på er bevisst. Neste spørsmål må da nødvendigvis bli kvifor, noko vil du vel fortelle med å bruke de tekniske grep du har gjort (eller mangel på sådan...). Der kjem eg til kort. Dette seier meg lite, det er ingenting som fanger interessen min, utenom bilen i bakgrunnen, som eg heller ikkje ser poenget med. For meg er det mao ingenting i bildet som rettferdiggjør uskarpheten og den (tilsynelatende) åpenlyse mangel på reflektert komposisjon.

Sorry, funker dårlig for meg

MVH TH
Avsluttet .
Kanskje du har prøvd å bryte så mange ''regler'' som mulig i ett og samme bilde? :) jeg har lekt med tanken selv. Uansett om jeg hadde prøvd det så ville jeg ha beholdt det skarpt, noe må være skarpt.. Men der er en regel igjen.. hm..

forklar gjerne ideen bak dette bildet

perarne
Dag T.
Jeg er nok enig med de andre. Jeg ser bildet, og ser at du kanskje prøver på noe, men hva du prøver på kommer ikke frem. Dessverre. På den annen side betyr det ikke at du ikke skal prøve på nytt .-)
Thorbjørn R.
Takk for nyttige og ærlige tilbakemeldinger. Det er bra, slik skal det være.

Tanken var her å formidle en flukt gjennom gatene i San Francisco. Uskarpheten var her ment å gi en følelse av bevegelse/stress og utsnittet ble bevisst gjort trangt for å presse oppmerksomheten forover.

Bildet ble sånn noenlunde som jeg hadde tenkt meg, men når ingen av dere (som jeg synes virker som habile fotografer) fikk noe ut av det, så er det vel ting som tyder på at dette ikke ble vellykket. Muligens burde jeg beholdt bakgrunnen skarp eller kanskje skutt fra siden slik at man fikk mer kontakt med disse (bokstavelig talt) fargerike san franciscerne?
Jon Ø.
Syntes ikke dette var bra bilde.
William L.
Dette bilde er jo ikke noen bra, men jeg ser på bilde som morsomt, bra med litt forandring. Jeg synes at bilder er knall arti, dette fikk meg til og le første gang jeg så det. Bilde som sagt er jo ikke bra, men jeg synes det er noe morsomt med det.

Avsluttet .
ser du har bevegd kameraet sidelengs for å få uskarpheten... i mine øyne skaper det mer en fornemmelse av forvirring enn av stress... kanskje det hadde hjulpet om du istedet for hadde bevegd deg fremover/bakover eller brukt zoomen som en effekt? da hadde det vært lettere og holdt et objekt skarpt og...

en annen tanke på å holde noe skarpt er jo bruk av blitz til å fryse bevegelsen og en lengre lukkertid for å få til et stresset miljø...

ble mye rabbel, men det var mine tanker...!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu