Bildet inngår i albumet Helt vildt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger423
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_244031} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Rune S.

Flotte grafiske effekter i fin komposisjon. Det er ofte delte meninger om filterbruk, men jeg synes dette ble tøfft! Jeg ville klonet eller kuttet bort magen til gåsa.

Mvh
Rune S
Ivar B.

Det er flere ting som imponerer meg ved deg Stig Børre. Du er utrolig kreativ. Jeg tror ikke du møter motstand i noe motiv, men har innlevelsen til å trenge inn og se løsninger i et hvert motiv, og det inspirerer. Du er utrolig produktiv, og du skaper flotte bilder. Dette er intet unntak. Tøfft, frimodig og med et snev av humor. Ble mye skryt på mer enn dette bildet dette, men jeg tror du tåler det uten å miste fotfeste:-) Mvh Ivar
Anne-Lise S.

Enig med ovennevnte ang å beskjære bort maven. DA blir dette enda mer spennende, selv om jeg liker det slik det er også. Det er noe med at man ser litt men ikke alt. Flott etterarbeid og et noe annerledes StigB motiv, om enn i samme lei som før.

Anne-Lise
Karianne S.

Takk for kommentaren på mitt andebilde! Dette bildet ditt er nesten litt i samme kategori. Skikkelig kult. Har faktisk prøvd å ta noe lignende selv, men ble ikke langt så bra. Knall:)

mvh
Karianne
Jostein F.

Ah! Dette er fotokunst. Meget kreativt sett og utført.
Mvh; Jostein
Stig Børre E.

Takk for hyggelige kommentarer!
Bildet var i utgangspunktet ganske kjedelig - det eneste som stemte var komposisjonen. Dette er resultat av litt lek med curves og USM. Fornøyd selv.

Ivar: Flotte ord på en søndag! Du motiverer meg til å fortsette og leke.
Syns foto er utrolig givende om dagen - og ser motiver over alt. Noen vil vel kalle det galskap... (familien f.eks)

Jostein: Vel - det er vel å overdrive, men takk!

StigB
Avsluttet .

Jeg er enig med dem foran meg her.Dette er er bare knallstilig:-)
Humor og kunst i ett:-)
Og ja du er kreativ og ser motiver overalt,galskap,kanskje men gjør det noe,ikke skader du noen andre og du har det gøy.Så bare stå på du,vi gleder oss hele tiden til nye bilder fra deg.Ivar har helt rett i det han sier.
Hilsen Tone!
Odd E. k.

Hei Stig Børre!

Henger meg på de gode ord som Ivar beretter på en god måte. Er helt enig og beundrer din kerativitet og produktivitet. Du er veldig flink med motiver og det å finne gode løsninger. Flott dette igjen der kreativiteten er på topp.

Mvh

Odd E.

Tom T.

Hei!

Du tar bilder som får betrakteren til stopp opp, de fleste bilder fenger ikke mer enn 2 sek. , har sett det meste før. Dine gir meg mye tilbake, de sitter fast oppe i hode i flere dager. Kommentere bildene dine er vanskelig, ligger så mye følelse i dem. Stå på videre Stig:)
Erik J.

Det er ikke alltid så lett å kommentere bildene dine, de har ofte en litt spesiell vri! Denne var herlig og slår virkelig an(d?) hos meg! Godt fotarbeid, men synd at du ikke fikk med litt av matrosdressen!
kåre l.

Hehe :-)
Morsomt utsnitt og med heftige kontraster.
Veldig bra :-)
Magnus R.

Synes dette er glimrende foto. Du overrasker stadig og inspirerer både med enkle og kompliserte bildeutrykk, Enklere enn dette kan det vel ikke bli, meget severdig.

Mvh
Magnus
Marius Alexander T.

Stilig bilde! Annerledes og spennende!
Torild H.

Du har rett; komposisjonen stemmer slik jeg også ser det, (liker godt kvadratformat) og det jo et godt utgangspunkt til å fortsette arbeidet med bildet, av og til lykkes en - som i dette tilfelle.

Bearbeidingen, den harde kontrastbruken som preger bildet, er på grensen til å være ubehagelig for øyet, en sann vekker, rett og slett. En stopper opp for å studere nærmere, her for videre å oppdage at to føtter kan fortelle en like mye som et par øyne og et fjes. Den runde, gode magen må også være med, syns jeg, formilder, og blir et motstykke til det ellers harde uttrykket.

Gakk!

Mvh Torild
Marit O.

Knall stilig og andeledes, spenstig utsnitt flotte kontraster :)
Mvh Marit
Joachim H.

Ser du leker deg med effekter i PS

Fin komp og utsnitt med selve effekten har jeg ikke noe tilovers for.


Leclic
Joachim H.

Ser du leker deg med effekter i PS

Fin komp og utsnitt med selve effekten har jeg ikke noe tilovers for.


Leclic
Stig Børre E.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger!

StigB
Ole E.

Haha, skikkelig herlig fuglebilde! Jeg sitter og koser meg med alle de flotte bildene du har lagt ut siden sist jeg sjekket. Jeg digger skråblikkene dine, og den underfundige stilen din. Fotogleden din kommer tydelig frem gjennom bildene dine, og det er vanskelig å la seg hindre i å ta del i gleden. Du er god!
Kathrine Å.

Jeg liker bildet med det utsnittet og den kompen, men synes nok at filteret ble litt for hardt.
Mvh Kathrine
Sara S.

Takk for kommentar på kattebildet mitt :) Personlig synes jeg den planken nederst i bildet er så sjarmerende at jeg ikke klarer å ta den bort. Mener også at den forsterker miljøet i bildet.

Jeg valgte å kommentere tilbake på det bildet jeg likte best av dine. Herlig fargekomposisjon og spennende utsnitt! Likte dette kjempegodt :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu