Gåsunger
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger298
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242412} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Bra bilde, bakgrunnen til høgre er litt forstyrrende. Eg ville valgt ein mindre blendar, fordi alt er ikkje skarpt på gåsungen. Litt støy i himmelen!
Avsluttet .

Ja nå har disse begynt å komme og det er så deilig:-)
Vårtegn:-)
Nært og godt med fine farger.
Hilsen Tone!
Kristian E.

KJEMPEFLOTT BILDE. VILLE TATT BORT DET HVITE I NEDRE VENSTRE BILLEDKANT. MEN KJEMPEFLOTT!

KRISTIAN
einar e.

Takk skal dere ha! Jo, jeg er ganske fornøyd med lys og farger - du aner nesten den skarpe, friske vårlufta. At det er en tydelig kontrast mellom skarpe og uskarpe deler, synes jeg gjør bildet spennende.
hilsen Einar
Torild H.

En særdeles levende forestilling!

Minner meg på hvorfor jeg setter så stor pris på å høre musikk ''live''; en får kanskje ikke servert et teknisk perfekt produkt, som i en studioversjon, derimot heller oppleve den direkte kontakten, der og da, og en tåler lett ''krumspring'', ikke planlagte ting som kan oppstå underveis, noe som er en del av den totale opplevelsen.
Det som gjør bildet, er kanskje mest at det er skarphet/uskarphet fordelt rundt omkring på denne gåsungen, ...dessuten; øverst, midt på, er det allerede en liten visnet del, mens andre deler strutter av liv, d.v.s. alle stadier, fra vugge til grav, vises her!
(Pirk: Kunne kanskje tatt vekk den lille hvite flekken i nedre venstre hjørne for et renere uttrykk)

Herlig sollys og klar blå vårhimmel; fin tid vi har i møte!

Mvh Torild
einar e.

Hei Torhild
Takk for en litt underlig tekst - jeg måtte lese tre ganger for å finne ut hva du muligens egentlig mente. Men jeg tror vi er enige: et bilde - eller et musikkstykke - skal nødvendigvis ikke være perfekt. Liv, bevegelse og «småfeil» kan gjøre opplevelsen mer interessant. Ja, dette er som å male akvarell! Det kaller jeg styrte tilfeldigheter - du jobber på lag med vann, papir og farger, i stedet for å motarbeide. Jo, våren er her, nå må vi være mest mulig ute.
Einar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu