Glente på post
Glente sittende på post,observerer det meste av det som skjer.En lekker fugl vi ikke har så mye av i Norge...
Bildet inngår i albumet Rovfugler - Som tittelen sier: Rovfugler...
Utstyr
  • Canon EOS 1Dmk2N
  • Sigma 500mm f/4,5 APO EX DG
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeIso 200 Raw
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger656
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241458} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Per Robert E.
Her har du skutt en innertier,skarp,fin komp, bra lys,fin bakgrunn ja et utrolig bra bilde
hilsen pre
Kjell Ivar Ø.
Flott bilde av Glenten i fin positur. En bakgrunn som passer bildet.
Kunne tenkt meg det litt større. Mvh Kjell Ivar
Hege-Christin S.
Wow! må nok bare si meg enig i rosen her ja, og så for noen flotte, klare farger. Rått!!

Mvh
Hege
Svein B.
Ah- ett flott bilde av glenta i ett øyeblikks hvile. Skarpøyd, langvinget og elegant. For en fugl!! Jeg har også forstått det slik at det slett ikke var noen selvfølge å få denne fuglen, og spesielt ikke sittende som her- på denne foringsplassen. Artig at det lykkes og ble så gode bilder!

Mvh
Svein B
Kjell G.
Svært elegant og flott!

Bildet er litt lite til å vurdere detaljering etc, men det ser ut til være teknisk bra.

mvh kjellg
Brita Helen E.
Hei!
Wow,så bra!! Tommelen opp her.
For et lys du har fanget her. Rett og slett nydelig. Fantastisk fin opptegning av fjærdrakten. Bra positur og blikkontakt. Ser ut som at den følger nøye med deg! ;) Komp,utsnitt,lys,skarphet,...ja ALT stemmer her. Terningskast 6 fra meg! Anbefales!!

Mvh Brita...
ingebjørg fyrileiv g.
For en utrolig fin fugl! Det har jeg ikke sett maken til på lenge. Sølvtonen på hodet fascinerer meg, og sammen med resten av fargene kommer den godt frem. Det tekniske er perfekt, og hele opplevelsen blir derfor veldig god. Pussig god positur :)

vh ingebjørg
Einar Y.
Takker for kommentarer!
Glenta er ås absolutt en severdig fugl det på ingen måte er enkelt å få til gode bilder av,den er en god del mere sky enn f.eks Havørn.
Bildet er tatt på foringsplass i Skåne, se forøvrig linken : http://www.photohides.com/birdpages/whitetailedeagles01/w...gles01.htm
for mere info og bilder.
Bildet kan også sees i betraktelig større versjon på helgas kommende messe/utstilling i Oslo, fotografi 2007 i Olslo Kongressenter/Folkets Hus for de som har mulighet til å besøke messa(bildet er en del av Biofoto`s utstilling).
E.
Odd E. k.
Hei Einar!

Et nydelig bilde av glenta. Det meste er vel sagt i kommentarene av positive ting, så jeg henger meg på all skryten. Dette var virkelig et blinkdkudd, der skarpheten, fargene, utsnittet og komposisjon samt det tekniske er meget bra.

Mvh

Odd E.
anders s.
utrolig flott bilde dette her.dette er et blinkskudd med stor B.jeg var på fotomessa i oslo og så bildet der også,og jeg må si at dette var et av di bedre bildene som var der om ikke kanskje det beste etter min smak. får håpe at ikke kai leser dette hehe
Johannes H.
Nydelige farger! Den noe kjølige grå bakgrunnen gjør seg svært godt mot glentas og stubbens varme farger. Et perfekt portrett!
Rune S.
Nydelig glente i flott positur. Skarp og i flotte fargetoner. Har bare sett glente i Skåne og nedover i Europa. Har hørt at da vi fikk strengere regler med slakteriavfall, så minsket bestanden. Flott fugl. Dette er vel en såkalt rød glente!? Meget bra jobba!

Mvh
Rune S
Thomas M.
rett og slett helt rått! sinnsykt bra. teknisk også selvfølgelig.

Thomas Mørch
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu