Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger482
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241318} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Dorte G.
Fint og vart sett, men skulderen og øret blir litt vel dominerende.
Eivind B.
Er det Uwe Rösler? Uansett et flott bilde i en bra setting. Tydelig en mann out of place. På flere plan.
Maiken H.
Liker at skulderen og øret er litt fremtredende. Liker også måten han holder vesken på. Det skapes en lett absurd stemning. Kunne vært morsomt å sett ham holde en annen type veske, for nå blir det kanskje litt forutsigbart. De hvite objektene i bakgrunnen ødelegger litt for meg. Blir mer støy enn innhold og ødelegger den rene atmosfæren.
Ketil K.
Jeg synes dette ble et spennende bilde - der mannens tankefulle ansiktsuttrykk trekker seerens blikk til seg, den dominerende skulderlinjen, som må være der og bakgrunnen gir dynamikk i bildet, slik at det går utover et ordinært reportasjebilde. Bildets holdbarhet er jeg litt usikker på, selv om stresskofferten og uttrykket gir spekulasjoner og inntrykk av en mann som nettopp har fått seg en trøkk i en vanskelig forhandling og man blir sittende og undre seg på situasjonen og hvilke tanker som finnes her.
Hans Jacob H.
Liker bildet ditt. Utsnitt, kroppsholdning, det unnvikende uttrykket og grepet om kofferten setter fantasien i sving, og det er et godt tegn. Får litt filmfølelse av dette, som flere av dine tidligere bilder. Ikke negativt ment. :)
Arne S.
Tankefull mann med stresskoffert. Tett og fint utsnitt som passer motivet. Godt byråbilde! :-)
Dag J.
Takk for kommentarer. Byråbilde du...:)
Espen A. I.
Ja, hvorfor ikke. Dette ble bra, svake, gode, byråkratiske farver.

Espen
Bjørn R.
Spesielt bilde, Dag. Det er bilder som dette som skiller deg ut fra mange. Det handler om å tørre, på en måte. Helt topp! Mvh Bjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu