Lars Watt, Mutegrab over trær, Mammoth Mountain California
Vi bygde hopp over noen trær. Bildet er litt spesielt fordi man ikke ser hoppet, likevel synes jeg ike det er for komplisert. Hva synes dere?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger290
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240950} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Magnus T.

Jeg ville ha kuttet ganske mye nede og langs venstre kant, ellers bra!

-Magnus
Tore M.

Hei!

Jeg må si meg helt uenig med Magnus. Kutter du som han foreslår vil bildet bli mye kjedeligere, miste sin originalitet og kjøreren vil bli midtstilt.

Jeg syns dette er et kjempebilde. Kjøreren er sylskarp og perfekt eksponert, og trærne i forgrunnen gir bildet veldig flott særpreg. Og det er helt ok at hoppkanten ikke er med, enhver ser at det dreier seg om et hopp!

Hvis man skal trekke for noe måtte det være nokså rotete bakgrunn. Ellers syns jeg dette er veldig, veldig bra.

Hilsen Tore
Ronny A.

Litt mye ''rot'' i bildet. Trærne til venstre burde vært borte. Ellers er jo øyeblikket flott fanget:-)
mvh Ronny
Fredrik E.

Mute grab er kult:) Et kutt i toppen ned til kjøreren kan godt gjøres. Ser nesten ut som en finger/skygge i venstreside i toppen som ødelegger. Prøv på et kutt i toppen du,da blir bildet enda renere.
Yngve S.

Hei

Synes du har fått et kjempebildet her! Må si meg meget uenig i de som mener du du burde fjernet grenene til venstre, jeg mener at det er de som i stor grad gjør at jeg liker det så godt som jeg gjør. Kjøreren er også sylskarpt, men la merke til at bunnen bak grenene var litt uskarp. Men absolutt et hefti snowboardbildet.
John Ø.

Takk for kommentarer! Jeg skjnner synspuntene om kutte vekk greinene, men vil ikke gjøre det. Jeg synes som TM og YS at disse er viktige for bildet, de skaper dybde. Det helt øverst er jeg mer enig i å kutte bort, siden det er så ufokusert at man ikke ser at det er en grein. Jeg har ikke beskjært dette bildet i det hele tatt, og synes det er ekstra moro å ta bilder uten å beskjre dem alt for mye. Men absoultt, takk for kommentarer. Til Magnus vil jeg si at dersom man kutter mye både nede og til venstre står jeg snart igjen med bare kjøreren, og da er bildet helt uten mening slik jeg ser det. Innen actionsportbilder synes jeg man bør vise hvor kjøreren kommer fra og skal, i hvert fall en av delene. Det er vel nesten en regel.
John Einar L.

Bildet trenger vel ingen beskjæring og grenene til venstre rammer inn bildet fint. De nærmeste trærne i bakgrunnen kunne muligens også vært ute av fokus med en eventuelt større blender. de stjeler litt oppmerksomhet så skarpe som de er. Veldig bra at kjøreren går klar av elementene i forgrunn og bakgrunn. Et bra brettbilde, synes jeg....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu