Sakselia
Fråflytta husmannsplass ved Daugstad i Møre og Romsdal. Daugstad er ei vakker Romsdalsgrend der ein enno kan høyre bøndene bruke dativ aktivt i dialekten (skikkeleg tøff dialekt!).
Det er saftig og frisk natur, samtidig som det mosegrodde gjerdet vitnar om ei tid då jord- og skogbruk i Sakselia var levebrød for folket som bodde her.
Utstyr
  • Nikon D70
  • 18-70mm Nikon
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger267
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240554} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Trollsk og deilig skog med masse mosegrodde steiner og trær,jeg elsker sånne skoger,der kan man finne mye spennende og rart.
Fint lys og fine farger som skaper et deilig stemning.
Hilsen Tone!
Cornelia T.

Hei, spennende bilde, liker lyset som kommer gjennom i midten, og detaljene i barken på trærne til høyre, og den lille lilla blomsten til venstre, masse detaljer i skogen din.

_Lia_
Ole-Kristian T.

Hei Ivar! Flott motiv med en historie :) Nydelige grønn-farger, og lys som kommer i mot oss midt i bildet og som skinner på de dekorative mosegrodde steinene :)
Avsluttet .

Jeg synes du her har fått frem et bilde med fine farger og et flott lys. Liker stemningen i bilde, som du selv skrive det vitner om tidligere tider. Ryddig og fin motiv. Selv om et slikt motiv lett kan bli rotete. Flott jobb.
Bergliot E.

Flott motiv med varme fine sommerfarger og stemning. Fint lys og dybde i motivet, men komposisjon var noe midtstilt. Jeg ville valgt et ståsted hvor steingjerdet kom på skrå inn i bildet for å få en bedre komposisjon.

Bergliot:)
Tom T.

Hei!

Så ikke dette bilde med engang, veldig bra sett og lyset er alt her+ linjen som fører øyet innover. Bra

mvh Tom Tveitan
Ivar S.

Takk for oppmuntrande kommentarar!
Ann T.

Hei, dette synes jeg var nydelig. Flotte farger og lyset er eksepsjonelt vakkert. Motivet innholder masse detaljer men den mossgrodde stein gjerde holder alt sammen. Likte dette veldig godt.
Mvh. Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu