Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger248
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240241} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Joachim H.
Hei

Enklere enn dette kan det ikke gjøres, dette er et bilde som hadde vert utrolig tøft som en poster.

Selg det til et reklame firma de kan bruke slike bilder som dette.

Ser at det ikke er noen andre som hr gitt deg noen kommentarer på dette bildet. Jeg for min del liker det godt.

ble det noe fisk?

jh

Ivar B.
Bra! Herlig kontrastrike linjer innover i vannet som leder blikket innover i bildet mot personen som du har kuttet riktig for å skape spenning i flaten. Antydningens kunst. Kuttet fører til en nysgjerrighet på hva som egentlig skjer utenfor billedflaten. Det skapes i allefall et spørsmål i mitt hode. Liker enkelheten og frekkheten i komposisjonen. Er det sjøøretten det jaktes på? Mvh ivar.
Odd Tore S.
Reklame for vadere eller for den innbitte fiskers uendelige tålmodighet?
Det siste blir bare gjettverk, for ingen fiskredskap er å se. Like fullt heller jeg i den retningen, fordi det skjer fint lite på bildet, ikke en gang en bølge som fredelig bryter rundt vaderne.
Så da må det ha med tålmodighet å gjøre. Og derfor fiskere, den eneste rase jeg kjenner som tar seg ut på usikker is en grå, sur og vindfylt dag, og napper i snøret fra morgen til kveld. Uten å etterlate seg blodspor eller måkeføde på isen.
Jeg har av og til sansen for slike uventede motiver, trenger litt påfyll i bakhodet om muligheter som ikke er prøvd eller kan kombineres. Men jeg tror nok at bildet ditt helst lagres i underbevisstheten.
Odd Tore
Tom T.
Vis det er fluefisker som står her,trenger ikke bak slengen være problemet her. Bilde gir meg en lengsel etter å fiske sjø-ørret i sjøen og lyst til ha sjøen for meg selv. Bilde er utradisjonelt tatt og det liker jeg meget godt.

Godt jobba:)

mvh Tom Tveitan
Tom E.
Tøff og utfordrende komposisjon her - har stor sans for denne varianten. De diffuse linjene fra bildene gjør bildet fint i seg selv, mens fiskeren gir spenningspunktet som gjør det severdig. Det eneste jeg ikke blir helt komfortabel med er formen på siluhetten. Vet ikke helt hvorfor - tror det blir enten for mye eller for lite av jakka. Tror jeg hadde foretrukket at det var bare beina som viste. Men likte dette godt. Og så har jeg jo svært stor sans for kvadratiske bilder da :-)

Mvh TomE
charlotte s.
kjempebra,spennende utsnitt,og nydelige bølger
charlotte
Dag T.
Morsomt! Fine bølger og bra bruk av komposisjon og kontrast.
Stig Børre E.
Takk for hyggelige kommentarer!
Hadde egentlig regnet med litt pepper og laber respons her.
Tanken bak komposisjonen er at det skal være rom for litt tolkninger - synd at det blir såpass tydelig at dette er en mann i vadebukser.

Joachim: Det ble bare bilder på meg - broren min som er intetanende modell fikk en SØ på rundt kiloen. Ser ut som fiskelykken er fullstendig fraværende om dagen. Mulig det er konsentrasjonssvikt. Har med full fotoutrustning i tillegg til fluestanga... Blir stående å glane etter lys og linjer i steden for vak.

Ivar: Se svar over :-)

StigB
Geir F.
Hei Stig B

Dette bildet er så enkelt i sitt innhold at kompen og utsnitt blir veldig synlig. Og her har du vært dristig med føttene nesten helt i topp. I tillegg har du plassert ham nesten helt ut til høyre. For meg blir dette litt vel mye av det gode. Vet det virker konservativt men tror bildet ville tjent seg på at føttene hadde blitt lagt sånn noen lunde i en 1/3 forhold i midtaksen. Trenger et innslag av trad. rolig komp også i et så pass enkelt bilde.

Ideen, og utførelsen er ellers av vanlig god standard.

-fløde-
Geir F.
Uff
Ser at jeg uttrykte meg klosset:
...noen lunde i en 1/3 forhold i midtaksen...

Det jeg mener er at jeg tror det ville blitt enda bedre om han kommer en 1/3 lenger inn mot venstre.

-geir
Stig Børre E.
Takk Geir!
Måtte bare teste ut en komposisjon som var litt uten om det vanlige.
Hadde som sagt regnet med litt pepper - overaskende positive tilbakemeldinger.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu