Snøen kom tidlig i år, gitt
Fra fjellturen i helgen. Tatt i den blaa time; rett før det ble helt mørkt. Høy iso måtte til for å få fanget noe som helst i mørket. Har satt to teksturbilder jeg tok av snø over for en mer ''malt'' følelse. Har croppet bort en del fra høyre side, hun er egentlig midtstilt.
Tja, er vel farget ganske kraftig av at jeg er veldig glad i den 9 måneder gamle jenta mi.......;) har tatt noen andre bilder som er veldig skarpe av henne nå, men likte så godt følelsen og bevegelsen i dette...Det er et bilde JEG godt kunne tenkt meg å fått stort på veggen, men det er nok som sagt grunner til det...legger kanskje ut noen av de skarpe tatt i dagslys snart.
Utstyr
  • Nikon D200
  • AF-S NIKKOR 18-70mm 3,5-4,5
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Annetiso 500
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240232} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Julie E.

Mulig at jeg liker dette så veldig godt fordi jeg er så svak for hunder. :)....men du har iallefall på en veldig fin måte fanget dette at en unghund ofte løper fortere enn kroppen klarer å følge med, om du skjønner? Valper rister seg jo også ofte i den grad at hele hundekroppen noen ganger velter.
Jo jeg ble veldig sjarmert av bildet. Lyset bak hodet bygger også opp under bevegelsen på en veldig fin måte.

Jeg ville nok forsøkt meg på en svart/hvitt her. Klarer ikke vurdere når bildet er såvidt lite som her om det er nok bevegelssuskarphet i bildet til at det kan fungere i svart/hvitt....men jeg ville ha forsøkt. På den annen side er også blåtonene i bildet fine.

Alt i alt et sjarmerende bilde. Skjønner godt at du vil ha det på veggen.
Mvh Julie :)
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg liker også dette veldig godt. -Et bilde som for meg viser at ingenting trenger å være skarpt :) Posituren på den lille krabaten er fin, og bevegelsen av hodet, samt snøen som fyker rundt, gjør mye for bildet. Lyset er fing, og fargene kunne etter min smak ikke vært noe annet.

vh ingebjørg
Henning Notland S.

Takk for kommentarer!

Har prøvd det i BW; men synes det mister noe av den følelsen jeg vil ha da.
Tok en sekvens på 4 bilder mens hun ristet seg; skal se om jeg legger ut en collage senere når jeg får tid!

Vh
Henning
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu