Ravnepar
Lyset og lengden på dagene vitner om en kommende vår, og ravneparet er allerede i gang med pleie av parforholdet- det går fort til det er alvor for disse igjen. Allerede i mars-april kan de ligge på egg i reiret oppe i bergveggen.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Sigma 120-300mm f2,8
  • Brennvidde210mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger434
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239721} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Jens N.

Dejlig stemning og fantastisk flot lagt focus!!...:-) Jens
Rolv B.

Fantastisk lys. Skarpe ravner, en inn for landing. Tenkte først at det virket litt blasst, men stemningen er der i lav sol. Vakkert.
Espen B.

Flott bilde dette og en fin bakgrunn som viser ravnenes flotte utsikt fra toppen av åskammen...eller noe i den duren :) Nydelig lys.
Aleksander M.

Hei
Veldig flott lys.

Mvh Aleksander
Peter W.

Ljuset är riktigt snyggt här och jag gillar det mäktiga fjället som syns i bakgrunden! Mycket fin känsla i bilden.

Mvh Peter
Terje S.

Flott lys og vakre fjell med 2 flotte ravner gir villmarksfølelse . Topp teknisk som alltid fra deg Svein.

Mvh Terje
Synnøve H.

Kjempe fint lys. Ravnene er veldig skarpe, og bakgrunnen er kjempe fin. Ravnen som er på tur inn til landing beveger seg sikkert mye, men du klarte å fryse bevegelsen helt, det ble veldig bra.
Mvh Synnøve
ingebjørg fyrileiv g.

Meget godt lys og en fint fanget situasjon, Svein. Det eneste jeg er usikker på, er om jeg ville ha hatt med den lille snerten himmel. Det er mulig at den letter opp litt, men det er kanskje litt lite..

vh ingebjørg
Kjell Sigurd S.

Dette er et fint naturfoto synes jeg. Fint liv i bildet med tilhørende kledelig miljø. Litt høye kontraster gjør fjærkreaturen til høyre litt mørk, den kunne også vært fristil i fht. partner og tre. Det siste tilhører kategorien pirk.

Kjell S
Tommy S.

Dette var et flott og skarpt ravnebilde.
Og med det flotte lyset, lukter det vårstemning av dette bilde.
Bakgrunnen med fjellet passer perfekt, og man får følelsen av å være høyt oppe.

Tommy S
Ivar B.

Flott naturskildring dette Svein. Mektig landskap. Tror likevel jeg ville kuttet himmelen. Da antydes landskapet og dimensjonene. det skapes da et spørsmål og en spenning. Du bevarer en hemmelighet som må besvares av betrakteren uten å få det ferdig i fanget om du skjønner hvor jeg vil. Fin stemning. Bra! Mvh Ivar.
Svein B.

Takk til dere alle for kommentarer, og forslag til endringer. Jeg ser hva dere tenker på, skal ta det med i vurderinger og videre arbeide med bildet.

Mvh
Svein B
Thorbjørn R.

Fint bilde. Himmelen bør være med, synes jeg. Ellers er det litt synd med greina som kommer foran vingen til venstre og jeg lar meg også irritere litt over den uskarpe greina i forgrunnen. Dette kunne du vel vanskelig gjøre noe med, men jeg nevner det likevel. Uansett et flott bilde - god skarphet og fin positur på fuglene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu