Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger1099
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_239106} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Svein B.
Ah- stilrent og nydelig dette Ketil. Herlig fuglebilde- enkelt og ryddig- men likevel nok et perfekt gjennomført bilde fra A til Å fra din hånd. Det nydelige (polar?)lyset, det duse fjellet i bakgrunnen, og linjene fra det som gjentas i terna.....nei dette var lekkert!!

Mvh
Svein B
Aleksander M.
Hei
Må bare si meg enig med Svein her.

Mvh Aleksander
Kjell G.
Veldig fin komposisjon med den parallelle, diagonale linjeføringen. En original og kreativ versjon av Bjørndalveiens risikosport!

Rent og vakkert!
Arne S.
Det er flukt over dette, Ketil. Mektig og stille. Bra!
Terje S.
Et utrolig bra Ternebilde med knall bra komposisjon og utnyttelse av bildeflate. En velfortjent anbefaling fra min side.

Mvh Terje
Øyvind A.
Veldig pent. Fint med linjene som gjentas.
Ø:
Ketil K.
Jeg var litt spent på hvordan dette bildet ville mottas, at det kanskje ville bli oppfattet litt kunstig - men ''kunstigheten'' kommer av bruk av teleobjektiv, og det skarpe mot det uskarpe. Så setter pris på at det ikke oppfattes negativt. Ellers helt rett Kjell, dette er stuntfotofgrafering i Bjørndalen.
Kjell Sigurd S.
Dette var lekkert Ketil. Antydningene til storheten i landskapet og terna i vill flukt gir en meget fin dybamikk i bildet. Strålende naturfoto.

Kjell S
Bjørn H.
Vakkert og rolig bilde Ketil.

Det er nettopp den skarpe fuglen mot det uskarpe som gir en drømmende fin effekt her. Deilig blågrått toneforløp også.

BRA :)

Bjørn.






Line Kristin W.
Majestetisk, uvanlig (og) vakkert, et bilde som hvisker ''sjelefred'' nesten like tydelig som et av dine andre bilder med bolig i evigheten; bilde nr. 124650 :-)

Min eneste ørlille bemerkning er ''flekker''/fargestøy (cyan/magenta) i det mørke i fjellsiden, noe som godt kan ha sammenheng med gjengivelse på nett.
Jeg har dog opplevd lignede effekt ved (forsiktig) bruk av 'Dust & scratches' på bilder med tilsvarende smalt toneomfang.

Absolutt ingenting å gråte for Kjetil, men jeg synes likevel det er verdt å nevne. Skal det være, så skal det være og dette bildet fortjener definitivt ''optimale forhold''! :-)

- Line :-)
Line Kristin W.
Beklager j'en, du er den eneste Ketil'en uten j jeg vet om ;-)
Ivar B.
Herlig fluktbilde Ketil! Rene men sterke linjer i linjene som gjentas i fugl og fjell og skaper samtidig en fin diagonal i bildet. Det er rent og uforstyrret og formidler ro. Flukten gir likevel mer enn nok spenning i flaten. Flott. Mvh Ivar.
Steinulf L.
Teknisk upåklagelig, stilrent og pent.
Tor Olav O.
Må bare henge meg på. Fenomenalt bilde. Skarpt og uskart i riktige doser. Gjentagelse i linjer. Bare vakkert !

Tor Olav
Ketil K.
Hjertelig takk for kommentarene. Line du har helt rett i at det er magenta-aktige flekkdannelser i bildet. Jeg setter pris på at du påpeker det. Det blir tydelig i at tåkedottene får litt for mye løfting av fargene ser det ut for. Og det har nok sammenheng med at jeg ikke har benyttet optimalt program for konverteringen fra RAW. (Rawshooter). Det blir erfaringsmessig noe bedre ved å benytte Nikon Capture NX. Så jeg skal prøve på nytt for videre bruk.
Odd Tore S.
Så gikk dotten ned enda en gang mens jeg forsøkte å legge inn en kommentar. Klok av erfaring savet jeg først. Men nå begynner det å bli vanskelig å motivere seg.
--------
Om bildet ditt: Rett og slett herlig.
Det er virkeliggjørelse av en motivtype som jeg har sett for meg i mitt indre, riktignok med fjellformasjoner på Hardangervidda som bakgunn (fugl, sannsynligvis kråke(!) mot Hallingskarvet), men aldri har vært i nærheten av å få til.
Jeg henger meg på godordene her, spesielt de til Ivar B. og Bjørn H. når det gjelder konkrete utsagn. Lyset, og sammenfall i retning av fjellsidekontur og retningen på fuglens høyre vinge er detaljer som jeg synes er særlig vellykkete.
Odd Tore
Bjørg S.
For et aldeles praktfullt bilde.
Rent, vakkert og bare helt nydelig.
Detaljene av fuglen er fantastisk og det duse fjellet i bakgrunnen var akkurat det du trengte i bakgrunnen.
Absolutt et seerverdig bilde og det anbefales herved.

Bjørg :-)
Rune S.
Virkelig praktfullt! Stilren og flott komposisjon. Meget seværdig!

Mvh
Rune S
Rune Edvin H.
Denne her var faktisk #x@% tøff. Sånne bakgrunner kan man like.
Bergliot E.
Et stilrent og flott bilde du serverer her. Falt virkelig for det enkle i bildet ditt. Flott farge og komposisjon. Meget bra!

Bergliot:)
Eirik G.
Strålende trolsk, mystisk og svalbarsk synes jeg! Herlige kalde blåtoner som kun arktis kan oppdrive i en svært spennende komposisjon. Synes bildet beskriver arktis på en glimrende måte slik jeg kjenner det. Finner ingenting å kritisere denne gangen. Synes dette er blant dine topp 5 bilder (om ikke det beste) her inne!

Gratulerer!

EIG
Brita Helen E.
Hei!
Kommer litt sent inn her,men får slenge meg på all velfortjent ros som du har fått. Dette var virkelig bra! Likte det enkle og stilrene her. Delikat og lekkert,der komposisjonen sitter som et skudd. Mesterlig utført!!

Mvh Brita...
Anne-Lise S.
Nå imponerer du meg, igjen! Dette er bare helt ubeskrivelig vakkert! Full fokus på fuglen i fri flyt, og den diffuse fjelltoppen til venstre som nærmest forsvinner i tåka (eller er det ei sky?). Dette er virkelig det beste synes jeg har sett her inne i dag, så dette anbefales på det varmeste!

Kunne gjerne hatt dette på veggen i storformat!

Anne-Lise
Inger-Lise S.
Meget elegant, rolig og lekkert. Teknisk på topp,som vanlig fra deg.
Jeg liker utnyttelsen av bildeflaten/komposisjonen og syns antydningen av fjellet i bakgrunnen gjorde seg svært godt her.

Inger-Lise
Frode H.
Et bilde utenom det vanlige, i positiv forstand!

Farger, skarphet og detaljering er absolutt ivaretatt. Det som dog fanger min interesse i hovedsak, er komposisjonen. Det er ofte lett å gå i fellen ved å ''etterligne'' mht komposisjon. Her har du, ihvertfall iflg min erfaring, gjort noe utenom det vanlige.

Et flott bilde, som jeg kunne ha hatt på veggen. Snodig, blir liksom ikke aldri helt ferdig med å se på bildet, dette til tross for få elementer.

Mvh
Frode
Siri Elisabeth J.
Hei!

Du verden.... For et fantastisk bilde!!

Har kikket litt gjennom endel av bildene dine her.
Så mye bra!

Hilsen Siri :-)
Avsluttet .
Dette var veldig fantastisk bilde. Du har mange bra fotografier. Imponert:)
Carsten A.
Et strålende bilde, laget med dins sans for det billedmessige! Jeg får bare istemme med det som alt er sagt!

Dette har av en eller annen grunn har unngått min oppmerksomhet. Nå nå ble det heldigvis henvist til dette bildet i en diskusjonstråd:

http://foto.no/cgi-bin/diskusjon/lesTraadHier.cgi?id=291014

Kippet og limt? Man har vel helst noe begrenset fotografisk fantasi om man antar det.

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu