I Kirkerudveien
Utstyr
  • Pentax
  • -
  • Brennvidde38mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger319
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238551} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Sophus L.
Dette bildet likte jeg. Du har utnyttet motlyset på en flott måte og veien og jenta er godt plassert i bildeflaten. Synd med strømledningen og stolpene som tar for mye oppmerksomhet.

mvh
Sophus
Tor Olav O.
Hei, jeg likte også dette bildet. Stolpene og ledninger er også helt greit for meg. Det er endel av linjene i bildet. Men, jeg skulle gjerne hatt personen enten litt lenger unna for å få med hele skyggen eller nærmere og mer dominant som forgrunn. Stemningen synes jeg er helt super !
mvh
Tor Olav
Odd Tore S.
Fint utnyttet motlys.
For min del kunne personen gjerne vært fjernet, slik at det kom enda mer fokus på veien og den linjen den representerer.
Jeg skulle gjerne sett samme type lysspill i de elektriske ledningen som i gjerdetrådene, om det er slik at ledningene da ville forsterket linjeføringen av veien.
Odd Tore
Ann T.
Hei Geir, jeg synes at du har fåt frem en fin stemningsfyllt bilde her. Jeg likte komposisjonen med veien som leder oss innover i landskapet. Liket også alle detaljene med strømledninger, gjerdene, røyk osv. og figuren som kaster skygge på veien. Fint behandling av motlyset i tillegg. Tror ikke jeg ville har endret noe med dette.
Mvh. Ann
Marius H.
Hei Geir!
Må bare få kommentere dette bildet, der du har greid å fange et utrolig stemningsfullt lys, og hvor objekter i bildet er plassert nesten helt perfekt, etter min mening. Det eneste må være, som Tor Olav Olsen sier, at skyggen til personen som går blir kappet av litt tidlig, men det er vel en smakssak. Undrer meg litt over skyen eller røyken bak til høyre, men det er nok bare en effekt pga. den lave sola. Godt gjort!
- Marius -
Are Steinar L.
Hei,
Dette bildet fungerer kjempefint for meg. Komposisjonen med veien som fører fram til huset i bakgrunnen, strømledningen og det elektriske gjerdet leder blikket inn i bildet. Trolsk steming med lavt motlys og røyken bak ved huset. Ville kanskje ha beskåret den nederste 4. delen av bildet slik at personen i forgrunnen kom inn i det gylne snitt. Godt jobbet, bildet er bokmerket av meg.
Mvh Are
Allan K.
Wow!
Snakk om å utnytte ellers irriterende telefontråder/kraftlinjer til sin fordel.
Et bilde med en vanvittig sugende komposisjon og nydelig lys
Glimrende!

Mvh

Allan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu