Juni i Oslofjorden
En vakker junidag i Oslofjorden. Båten på bildet som har kjørt cruisetrafikk i Karibien, vil snart være å finne i trafikk mellom Oslo og København.
Bildet inngår i albumet Landskap -
Utstyr
  • Canon Powershot G1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger275
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237206} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Helge R.

Jeg har sittet mang en dag på hytta i Drøbakk og sett båter komme og gå, her har du et perakteksemplar av arten. Jeg liker komposisjonen, båten kommer i full fart inn i bildet. Lys og farger er som alltid i bildene dine helt i ypperste klasse, sommerfølelse,
du og bikkja må ha en flott fotohelg, hilsen
:)Helge
Monika Frisvold V.

Hei Rune..
Her har du skapet en fin naturlig innramming i bildet...
koselig sommerstemning i Oslofjorden....
hilsen monika
Avsluttet .

Å for en herlig sommerstemning du formidler her Rune.Fint lys og det får meg til å lengte til sol og sommer,liker godt at du har rammet bildet inn med busker og trær.
Hilsen Tone!
Knut H.

Hei Rune
Flott inngang i bilde ditt.Gode farger
i et skarpt bilde med mange gode detaljer.
Likte godt måken og seilbåtene som er
i fin kontrast til cruisbåten på vei inn.
A tuch of summer.
Mvh Knut
Hans-Jørgen H.

Hei Rune!
Sommer og sol ja!!! Hurra!!!
En fin komposisjon dette. Syrinen og trærne skaper en vakker ramme. Du har flere komponenter her som tilfører bildet noe: seilbåtene, cruiseskipet, måken. Syrinen i forgrunnen ikke minst.
Ha ei trivelig helg Rune!
Hilsen Hans-Jørgen
Rune S.

Takk for kommentarene! Hyggelig at dere likte bildet! Helge - Hyggelig at du kjenner deg igjen på gamle tomter! En fortsatt god fotohelg til alle!

Mvh
Rune S
Bergliot E.

Jøss...ser nesten ut som at skuta er på tur å gå seg på land.

Flott bilde med mye liv og røre. Måsen som følger med gjorde susen her. Flott innramming forgrunnen bidro til. Et skikkelig vakkert skue dette.

Bergliot:)
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Bergliot! Fint at du satte pris på bildet. Den er nære land og kommer enda nærmere når den passerer rett til venstre for meg, som er ved Oscarsborg Festning.

Mvh
Rune S
ingeborg w.

Her liker jeg godt den frodige innrammingen, forskjellene mellom den store danskebåten og de små seilbåtene og måka som ekstra maritimt innslag. Det ser ut som skarpheten kunne vært noe bedre. Kameraet gir visst ikke maks teknisk kvalitet.
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Ingeborg! Flott at du likte bildet. Du har rett, det er ikke noe toppkamera, men det får duge foreløpig.

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu