Ved Steinsfjorden
Utstyr
  • Nikon
  • Nikkor-H 50 mm f/2
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger411
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237136} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Steinulf L.
Svært vakkert, blått og kaldt. Solen er gul og fin. Kan jeg gratulere med nytt kamera?
ingebjørg fyrileiv g.
Dette var et veldig pent og harmonisk behagelig skue, Odd Tore! Meget gode toner og eksponering, og plassering av elementer fungerer som smurt. Dette var vakkert og jeg kan ikke finne noe å sette fingeren på.

vh ingebjørg
Bergliot E.
Heisann,
Flott stemningsfullt bilde med fine behagelige farger. Fikk skikkelig vinterstemning av dette, noe jeg ikke har kunnet hatt så mye av til nå her jeg bor. Artig med siluett av så forskjellige trær og den lille solen midt innimellom greinene var ekstra pluss.

Bergliot:)
Øyvind A.
Selvfølgelig pent. Men det blir likevel bare et ''har sett det 100 ganger før''-bilde.
Ø.
Kjell G.
Jeg har også ''sett dette før''. Like fullt tåler jeg godt å se et så bra bilde én gang til!

mvh kjellg
Lars-Anders M.
Ja det er pent på Ringerike. Vakker bild.
Mvh
L-A M.
Torbjørn K.
Pent vintermotiv, der lyset og fargene fra sola er viktig. Bildet er velkomponert, men kanskje litt velbrukt og lite nyskapende. Jeg synes dog at det bør være lov til å gjøre det samme flere ganger, og dersom alle bilder skulle bli spektakulære ville det spektakulære blitt kjedelig i lengden det også. Jeg liker dette bildet jeg.

Torbjørn
Knut L.
Stemningsfullt himmellys med vintersol hvorpå silhuetter av snekledde grener av gran og nakne løvtrær er plassert i gjennomtenkt komposisjon.
Det er vakre vinterkulisser, det, - og finvær !

mvh
Knut
Rune S.
Nydelig vinterstemning i vakre fargetoner og flott komposisjon. Fint med det kalde blå på grenene i kontrast til den gule sola og himmelen. Meget seværdig!

Mvh
Rune S
Stig Børre E.
Skikkelig ''erkeklisje''...
Teknisk bra og selvfølgelig pent. Fint at du har klart å beholde litt tegning i skyggepartiene. Ingen revolusjon - men flott stemning.

StigB
Ivar B.
Ja det er deilig med litt vinterstemning. Synes bildet fungerer godt som en stemningsrapport med fint lys og et kaldt kjølig lys i skyggene. Komposisjonsmessig fungerer det greit, men blir kanskje litt statik og kjedelig i lengden. Mvh Ivar.
Roger K.
Hei Odd Tore!
En stund siden jeg har vært inne på fotosiden og ser det du har lagt ut mye bra siden nyttår. Et lite stykke ut i det nye året jeg får ønske deg et riktig godt nytt år og samtidig takker for et flott og begivenhetsrikt fotoår som er gått.
Bilde ditt her har jeg sansen for. Å bruke tåke/frostrøk som filter i motsol gir fine effekter som her. At du tar med miljøet av skogen du befinner deg i som forgrunn/bunn passer flott til dette. Kanskje litt mere i toppen og kanskje ikke fått en riktig så brå avslutting av buskene ute i siden. Bare små flisspikkeri av meg om jeg nødvendigvis skulle ha noe å kritisere da dette er flott levert av deg som vanlig av din hand.

Mvh RK
Odd Tore S.
Jo, det var ny Nikon, men bildet er tatt i januar 1971.
På vei hjem etter en fotoseanse i takrørskogen skjen sola såvidt gjennom toppen av det lave skylaget, og jeg kunne ikke motstå fristelsen.
Odd Tore
Kjell Sigurd S.
Synes dette ble bra. Formidler en fin vinterstemning. Avdempede flotte farger.

Kjell S
Jan Frode A.
Vinklingen gir meg en fornemmelse av å ligge flat på ryggen og skue opp på himmelen mellom greinene. Det er nesten så greinene er i ferd med å bøye seg ned, ta tak i, og omfavne betrakteren. Liker denne vinklingen jeg.
Fargespillet er akkurat så vintervakkert at en aner varmen. Flott utsnitt der trær/greiner på begge sidene lager en god innramming.

mvh Jan Frode
Odd E. k.
Hei Odd Tore!

Et fantastisk flott stemningsbilde, der solen kommer fint frem mellom de snøkledde trærne. Komposisjonen sitter meget bra her, da det er en fin balanse i bildet mellom trær, sol og farger. Meget flott fremstilt igjen Odd Tore! Alt dette i et utsøkt utsnitt.

Mvh

Odd E.

Ketil K.
Skikkelig elg i solnedgang uten elg - men pent og utmerket kalenderfoto!
ingeborg w.
Pene pasteller mot det kalde blå. Godt brukt, men allikevel pent.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu