Hike in the forest
En stilla vandring i skogen rensar tankar och gör gott till själen..
Utstyr
  • Olympus c-5060ws
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHar lagt samman mina egna bilder till ett collage.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger285
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237079} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Steinulf L.

I utgangspunktet en vellykket bruk av teknikken og en fin fortelling. Jeg synes imidlertid at rammebruken din her forstyrrer harmonien i bildet.
Anne Lene B.

Hei Rita
Det innerste bilde er vakkert, malerisk og meditativt!! Jeg er litt mer usikker på rammen rundt. :-)

Hilsen Anne Lene
Wenche J.

Enda et flott og malerisk bilde fra deg Rita, men maa nok si meg enig med de andre vedr. rammen:)
Mvh Wenche
charlotte s.

ja dette var veldig fint og stemningsfullt,fine farger,er litt usikker på den ramma
charlotte
Nina S.

Er enig i betraktningene rundt rammen, den tar for mye oppmerksomhet fra t hovedmotivet, som virkelig er stemningsfullt og vakkert.
Mvh Nina
Avsluttet .

Stilig dette, men litt små skummelt også, skyggen midt i bilde minner meg litt om en ond skapning som vandrer i skogene. Ellers likte jeg veldig godt etterarbeide på dette bilde og må si meg uenig med de som sier seg usikker på ramma, syns det ble stilig jeg :)
Jan O Ø.

Hei. Dette føyer seg inn i en rekke spennende bilder fra deg. Mulig ''skyggen'' er litt i meste laget midtplassert.
Mvh Jan O.
Lars B.

Her klarer du å få fram en dyster og litt ''utenomjordisk'' stemning i bildet ditt som jeg liker godt. Siden rammen utgjør en del av bildet motivmessig, synes jeg at det gir et tøft og annerledes inntrykk som står i stil til resten av arbeidet.

Hilsen Lars
Anna Rosa L.

Åh veldig bra!
-rosa-
Rita S.

Stort T a c k till er alla för givande kommentarer...ramen är nog en smaksak för var och en..beror på hur man som betraktare ser bilden..men jag tar till mig det ni säger...och ska fundera på det till nästa bild..
Tom E.

Nok et vakkert bilde fra deg Rita. Du er en av dem jeg gleder meg til hver gang det kommer nye bilder fra. Du lager bilder som jeg kan se på mange ganger. Og som jeg blir sittende og tenke over. Liker godt bruntonene i bildet. Syns ikke det gjør noe at personen er midtstilt, kroppen deler bildet i en mørk og en lys del, samtidig som personen selv er delt i mørkt og lyst. Var en stund usikker på om jeg syntes at overkroppen var for mørk, men har kommet fram til at det fungerer at den nesten blir et sort hull. Det forsterker dobbeltheten jeg finner i bildet. Rammen fungerer for min del, men den kunne kanskje vært litt lysere.

Mvh TomE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu