Vakker råskap
Kongeørna hører så absolutt hjemme i fjellheimen. Den er vakker, stor, hissig og ikke minst spennende å studere. Denne ørna ble fotografert i går og legges ut slik at en har et godt sammenligningsgrunnlag for havørna som Bjørn viser så flott. Begge ørnene ble fotografert på samme plass og opplevelsen kommer til å bli sittende som et sterkt minne.
Bildet inngår i albumet Rovfugler -
Utstyr
  • Nikon D200
  • AF-S VR 200 f/2
  • Brennvidde200mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er et utsnitt av hovedfila.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger673
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_236259} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Stine J.
Hei Nils,

Jøss! Vakker som bare det denne. :) Flott positur i et nært ørneportrett. Bra!

mvh Stine
Amund Blix A.
Ja virkelig flott positur, stolt og mytisk.

Men....Bildet faller sammen på manglende skarphet, det er ingenting som er skikkelig skarpt, og det blir temmelig slitsomt å se på etter noen sekunder.
Ikke at skarphet er det eneste saliggjørende i fotografi, men i et såpass nært portrett som dette synes jeg det skal være skarpt.
Mvh

Amund
Terje S.
Flott bilde av Kongen dette Nils. Må være en stor naturopplevelse å få en slik flott fugl på så nært hold. Har akkurat pakket sekken til morgendagens fotosenanse i ørneskjulet mitt. Før helgen kom bare unge havørner men håper på både Kongeørn og voksne havørn utover vinteren. Kanskje også en Hønsehauk.

Mvh Terje
Avsluttet .
Flott bilde, fin positur men følger Amund kunne vært litt skarpere.

Bra Jobba..

Rune
Geir Arne M.

Dette var ingen overraskelse fra deg. Stilfult og elegant komposisjon.
Teknisk er det i beste klasse med et strålende øye.

Supert Nils.

mvh
geir
Tove Merete H.
WOW dette var virkelig flott! Mangler kanskje litt skarphet men av og til får man bare være takknemlig for at man i det hele tatt får sjansen til slike bilder

Tove :)
Nils B.
Takker for tilbakemeldinger på en av de største opplevelsene jeg til dags dato har vært med på. Når det er sagt så skylder jeg (ingen unskylding) å gjøre oppmerksom på at utsnittet er kraftig fra hovedfila, og det faktum at lysforhold, min egen iver og ikke minst adrenalinet gjorde sitt til svakheten som finnes i bildet. Uansett så gir det grobunn for videre perfeksjonering på denne typen motiv.
Odd E. k.
Hei Nils!

Et flott portrett av kongeørna der den viser seg stolt frem. Flott blikk der skarpheten, lyset og fargene fremmer fuglen godt. Komposisjon og utsnitt er meget bra Nils!

Mvh

Odd E.
Aleksander M.
Hei
Kjempebilde av kongeørna!
Portrettet er veldig bra med fin skarphet, perfekt plassering og fin positur på ørna.

Mvh Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu