Bildet inngår i albumet Istid -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger441
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_235701} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Avsluttet .

Jeg var ikke så begeistret for det forrige bildet du la inn,det ble litt for rotete og uskarpt for meg.Men dette liker jeg veldig godt derimot,fine linjer og mønstre i en god komposisjon.Fargen er kald og vinterlig og det er skarpt og flott.Flott detalj du fant her.
Hilsen Tone!
Pål S.

Fine linjer, flotte kontraster og en perfekt blåtone. Skarphet er på topp. liker dessuten korningen i bildet. gir litt filmeffekt. tommel´n opp!

mvh Pål
Steinulf L.

Teknisk greit isbilde med rom for flere utsnitt. Hva med å konsentrere bildet omkring de to mørkeblå trekantene?
Oddrun B.

Liket dette, flotte kontraster. Liker også godt blåtonene i bilde og alle de flotte detaljene. Liker spesielt trekantene,mye spennende her :)

mvh Oddrun
Cornelia T.

'Blue Jeans'' var det første jeg tenkte på da jeg så thumben din :)
Fin is-detalj du har fanget, god skarphet og fine blåtoner.
mvh, ct
Wenche J.

Jeg tenkte paa et bilde tatt gjennom mikroskop og ventet nesten at det skulle tyte frem bakterier:):) Liker bildet veldig godt. De fine blaatonene og alle trekantene gjoer bildet.
Mvh Wenche
Rune S.

Flott natur/abstraksjon! Jeg liker utsnittet og fargene. Bra sett!

Mvh
Rune S
Eivind B.

Spennende isabstrakt - jeg tenkte også dongeri med en gang bildet spratt opp; her har du både søm og lommer. Fin struktur og linjer. Mvh Eivind
Stig Børre E.

Takk for hyggelige kommentarer! Var litt usikker på dette - har hatt det liggende på ''is'' en stund, glad for at det falt i smak. :-)

StigB
Øyvind A.

Komposisjon og teknisk standard er helt utmerket. Det er vanskelig å få det beste ut av isen når lyset er såpass dødt. Dersom det hadde vært lys som hadde fått fram litt mer glød i isen, hadde dette vært supert.
Ø.
Marit O.

Hei Stig Børre :)
Fin struktur og linjer i isen, flott sett dette litt tamt lys men et flott motiv :)
Mvh Marit
Tone A.

Hei
Her er det linjespelet i isen med ulike bredder og mønster som gjer bildet spesielt. Dei to trekantane med sine mørke blåtonar inni og dei breie kantane er hovedmotiva her. Dei smale og bølga linjene bryt med alle rette linjer og gir litt liv til bildet. Skarpe detaljar og fin tekstur på isoverflata. Flott sett og eit fint utsnitt. Dei mørke trekantane gir litt dybde til bildet.
:) Tone
Tom E.

Hei - er egentlig glad for at det var flatt lys når du tok dette bildet. Det har medført at du har fått noen flotte tunge blåtoner her. Dette sammen med kombinasjonen av skarpe detaljer men likevel en grov struktur i isen gjør bildet svært severdig i mine øyne. I tillleg liker jeg veldig godt de nesten linjalrette linjene i trekantene opp mot de mykere linjene til høyre og i bunn.

Mvh TomE
kåre l.

I like it :-)
Frossen blåfarge og spennende mønstre. Kjenner kulden av isen.
Mange flotte detaljer å studere.
ingeborg w.

Her synes jeg du har vært flink med utsnittet. Linjene danner et pent mønster uten at det virker rotete. De kalde fargene kler bildet. Skarpheten er selvfølgelig viktig.
Stig Børre E.

Takk for nye hyggelig kommentarer!

StigB
ingebjørg fyrileiv g.

Vakkert.. Det finnes mange versjoner av dette motivet, men ingen er like og det er fascinerende.. Dette var en veldig god versjon som viser store krystaller og herlige blåtoner. Utsnittet er nært og fint.

vh ingebjørg
Anne Ø.

Synes dette er et spennende bilde med rene, gode linjer.
Liker fargevalørene og det mørke i trekanten som gir en god dybde.

Anne:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu