Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger975
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_235104} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Thomas R.
Synes bildet er grafisk og har en god komposisjon, men det skjemmes dessverre av mye støy, spesielt under vingene. Ett så enkelt grafisk bilde hadde i mine øyne tjent på å presenteres med mindre støy.
Ivan H.
Hei,

Flott bilde! Er enig med Thomas her, litt mye støy.
Kanskje du kan snu det til det positive med s/h?
Synes det ble finere i gråskala :)

Hilsen
Ivan Holmedal
Kjartan T.
Et fuglebilde som skiller seg ut fra mengden, med så sterke kontraster at det får betegnelsen grafisk her. Selv synes jeg det er tatt noen 1/1000 sekunder for sent. Energien er på en måte utløst når fuglen har forlatt stokken med så mange centimeter.

Det første jeg la merke til var faktisk den litt vulgære formen på denne pinnen, men det sier vel mest om meg:) Skjønner også bemerkningen om støy for den vises også godt. Hadde vært spennende å sett det som et rent grafisk kontrastbilde i svart/hvitt.
Arne S.
Det er flukt over dette. Den grove strukturen passer godt til motivet. (Jeg tenker ikke på fallosen :) De to sterke elementene spiller sammen og gir assosiasjoner. Et herlig fuglebilde!
Steinulf L.
Som andre har vært inne på;nærmest et grafisk preg. Fin komposisjon, enkelt og pent. Et flott bilde.
Øyvind A.
En nytelse å se på. Fin timing, og formene på fuglen og de greiene i vannet står utrolig godt til hverandre.
Ø.
Odd Tore S.
Kunstnerisk, og ikke fugl på gren, i fall det skulle være viktig.
Vingespissene er litt uklare, uten at jeg helt får inntrykk av bevegelsesuskarphet, heller litt trang DOF. Samtidig er det et par skarpere detaljer mot tippen av høyre vinge. Litt forvirrende når man først får øye på det. Kan vel være litt problematisk om du skulle gå for et enda mer grafisk bilde.
Nå er det også et slags inntrykk av dis over bildet.
Egentlig synes jeg det er dumt å henge seg opp i tekniske detaljer og småpirk når det gjelder det motiv med så mye i seg, men ...
Jeg forstår ikke at andre ikke har fått med seg at pinnen er en forsteinet, skrelt banan.
Odd Tore
Amund Blix A.
Nytelse er ordet. Veldig bra!

Mvh

Amund
Aleksander M.
Synes det er litt for mye støy. Jeg liker det best i sort-hvitt.

Mvh Aleksander
Ketil K.
Dette var mitt bidrag til fugl på kvist debatten.

Støyen i bildet er delvis bare ullen tåke. Kontrasten i bildet er egentlig ikke så høy, det er tåkehavet som gjør alt av hav og bakgrunn så lyst.
Kjell Sigurd S.
En fin skapning fanget i helt riktig øyeblikk. Fargen og gjennomskinneligheten på føttene må med og min stemme går derfor til fargeversjonen. Fin komp. Skulle gjerne hatt det på veggen :-)

Kjell S
Robin J.
Uvanlig og effektfullt. Enig med KSS skulle gjerne hatt dette på veggen:) Mvh RJ
Anne-Lise S.
Alltid spent på hva du kommer med, og ble litt overraska nå. Er jo vant til dine superskarpe i fokus bilder, og så dukker her opp et spennende motiv som jeg liker kompet og ideen til, men med så mye støy...? Noen mening bak det? Grafisk ja, men jeg tror dette ville vært glimrende i full fokus.

Anne-Lise
Ann F.
Sett i gråskala viser bildet hvilke linjer det inneholder, enda litt mer korn siden det likevel er litt støy i bildet og litt øket kontrast - så kan det bli bra.
Uten farger, altså.

Synes Ann
Reidun G.
Det er skjeldent jeg ser et fotografi jeg kune tenke meg å ha på veggen, men dette er et av de.
Jeg synes bildet gjør seg i farger, og synes sågar ''støyen'' gir liv til bildet.

mvh
Reidun
Avsluttet .
Flott komposisjon jeg tror at den negative omtalen om støy har mer med vår konservative holdning til hvordan fuglebilder skal være..

Grafisk, spennende, og annderledes.

Flott!!

Rune
Fredrik E.
Utrolig flott komposisjon. Mange flotte detaljer for betrakter å henge øya i.Trestubben og speilinge,vingespennet og denne langtynne krabaten gir ett flott uttrykk i bildet.. Noe du får frem godt i disse lyse omgivelsene. Uskarpheten er nevnt. Det ser også ut som det er en makrellstørje som flyter bak stubben,,men regner med det er utspring med myr og slikt fra land:)
Fredrik
Ketil K.
Tusen takk til dere som tar dette bildet på alvor. En indisk slangehalsfugl vrir seg i oppflukten kl 0345 i tåkehavet over Bramaputra..
Kjetil S.
Stoey, digitale artefakter og for mye kontrast til side, synes jeg dette bildet er et eksempel paa ''fugl skremt av fotograf'', og saaledes ikke saerlig spennende naturfotografi. Selv om det kan vaere grafisk vakkert og dekorativt.

mvh Kjetil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu