Naturens gang I
Bildet inngår i albumet Macro -
Utstyr
  • Olympus E300
  • 14-45mm
  • Brennvidde45mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234891} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
magne f.

Dramatisk situasjon du har fanget her. En svalestjert i korsedderkoppens nett. Skulle gjerne sett originalversjonen med farger også i bakgrunnen. Synes lyssetting/blitz? er i overkant hard, men forøvrig bra komponert og spektakulært bilde.

Magne.
Anders R.

Hej

Bra fångat (av dig, eller ja, spindeln med:-)). Har nog inte riktigt den tekniska kunskapen för att bedöma bilden tekniskt sett.

Tycker att du fångat ett bra motiv och en dramatisk situation. Blir lite nyfiken på att se orginalet för jämförelse jag med.

Bra!

Mvh
Anders
Avsluttet .

Dette var et spennende bilde,og godt fanget:-)
Hilsen Tone!
Cornelia T.

God komposisjon og god skarphet her, samt godt sett selvfølgelig. Bra med sort/hvit bakgrun, da går blikket rett på det dramatiske hovedmotivet.
mvh, ct
Vidar S.

Hei & takk for tilbakemeldinger!

Er enig i at lyset er hardt da det er direkte og kraftig sollys, men det kan vel justeres i PS det også...får prøve meg fram litt.
Originalversjonen er med med en knallgrønn tujahekk i bagrunnen og den tok i overkant mye oppmerksomhet vekk fra dramaet i forgrunnen, synes jeg. De to insektene er jo ikke så fargesprakende og de kom mye bedre fram da jeg fjernet fargene fra resten.

Oppfordrer de som ikke har forsøkt; sett rumpa i været og linsa ned i busk og kratt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu