Northug på oppløpet
Siste del på oppløpet.
Fin kontrast mot bakgrunnen og litt spennende vri med Stor TV skjerm i bakgrunnen. Skarp bilde!
Bildet inngår i albumet NM på ski 2007 Meråker - Bilder fra ski NM søndag 21/1-2007
Utstyr
  • Nikon D70S
  • Sigma 100-300mm EX DG HSM APO
  • Blenderf/4
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234830} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Anders F. R.

Hei!

Jeg er enig i at bildet er skarpt og med fine farger og kontrast, og at storskjermen i bakgrunnen er et artig element. Men....:

For meg ser det ut til at skiløperen har fått ''vekta på innerskien'' som de sier i slalåm, og er på vei til å tryne i et kaos av armer og bein. Det er vel neppe tilfellet? Øyeblikket er m.a.o. litt feil, etter min vurdering. Et bilde tatt i et litt annet øyeblikk, der skiløperens stilling vitner mer om fart og kraft enn om litt ukoordinert famling ville hevet bildet betraktelig, synes jeg.

Mvh Anders F. Rudnå.
Rune G.

Hmm. Et godt poeng, det ser ikke helt bra ut teknisk men Nothug har sikkert god kontroll. Siden du nevner det så hadde sikkert et bilde et halvt sekund tidligere eller senere blitt er mer riktig bilde. Håper å anskaffe en D200 snart, så kanskje et kamera med 5 bilder pr sek hadde hjulpet. Eller timingen... :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu