Forurensing
Mine tanker og fantasier om en fremtidig tilværelse som er totalt forurenset.
Utstyr
  • Nikon D70S
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetRAV
    Photoshop
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234434} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Laurberg G.

Meget opfindsomt, og særdeles uharmonisk farvetone der her er anvendt. Hvad er din mning med billedet? Hvorfor har du valgt denne uskønne toning. Er det dommedag eller ''Efter os''. Et simpelt perspektiv der samler sig sammen omkring nogle udbrændte skyer i toppen af billedet og noget udefinerligt i bunden kan vel ikke heller siges at være nogen ophidsende komposition. Før i tiden definerede man fotografisk kvalitet, ved at der var fuld tegning i såvel højlys som skygge. Her er hverken i højlys eller i skygge. Dette må være et resultat af leg i et billedbehandlingsprogram. Af såkaldt PS-ekvilibrisme eller PS-vandalisme da det vel næppe er muligt at stille en hvidbalance så forkert at den giver ovenviste resultat. Ked af det. :-( men jeg synes ikke at dette er acceptabelt. med venlig hilsen, lau giversen
Harald G.

Min tanke var forurensing, å hvordan en mine tanker om forurensing kan være.
Ole-Kristian T.

Hei, ser at dette er ditt første bilde her, så velkommen :) Du har bedt om ærlige tilbakemeldinger, og det har du fått ovenfor :) Man lærer masse av tilbakemeldinger, positive eller negative, så stå på videre :)
Ole-Kristian T.

Hei igjen, så du la inn en kommentar samtidig. Hvis din tanke var forurensing, kanskje det i dette tilfelle burde komme fram i en tittel eller undertekst :) Du burde også velge en annen kategori enn ''abstrakt'' :)
Harald G.

Takk for det, lærer litt ettervært. Så skal passe på neste gang.
Avsluttet .

Dette var nydelig. Liker den ubalansen som huset til høyre utgjør. ikke etter ''helt etter boka'' og det liker jeg ofte. :)
Laurberg G.

Hej Harald. Jeg må tilstå at havde jeg haft en forklarende titel kunne den have indvirket stærkt på min vurdering af dette billede, selv om betragtninger ang. fotokvalitet stadig må gøre sig gældende. Så på en måde ramte jeg jo ret nå jeg antydede Dommedag eller efter os. :-) mvh. lau
Tom E.

Hei Harald.
Uavhengig av det tekniske syns jeg at du klarer å formidle noe med dette bildet. Den grelle fargen får meg til å tenke på industriavfall. Den grønne fargen i gaten får det til å se nesten slimete ut. Den ekstreme kontrasten gir også en guffen stemning. Syns du klarer å gi assosiasjoner til det du skriver under bildet.

Mvh TomE
Harald G.

Takker for mye interesant kommentarer. Å innom det tekniske, det er ikke det jeg setter i fokus med mine bilder. Mitt fokus med bilder er at jeg liker det jeg gjør. Om andre liker det eller ikke tar jeg ikke så hardt. Men leser både positiv og negativ omtale. Tenker igjenom dette, å finner dette like interesant.
Så takker alle sammen for det som kommer frem her.

Harald Grande
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu