Strandet
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma APO 70-200 mm f2.8 EX
  • Brennvidde112mm
  • Blenderf/32
  • Lukker1/2s
  • FilmtypeRAW (NEF) ISO 200
  • Nei
  • AnnetStativ + fjernutløser
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger405
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234260} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Stig Børre E.
Som vanlig teknisk høy kvalitet og fine toner.
Jeg syns kanskje ikke motivet var så spennende denne gangen. Det skjer litt for lite i flaten. Bildet er pent, men de andre du har lagt ut i samme sjanger har mere spenning og driv.

StigB
Odd Tore S.
Jeg deler nok Stig Børres syn her. Tangkvasten var flere hakk hvassere.
Jeg lurer på om bare et utvalg av småsteinen under litt vannlag hadde blitt vel så bra, om det var mulig å finne et bit strand hvor dette ikke bare ble tilfeldig utspredte stein.
Odd Tore
Dag T.
En kvast av tang trengt opp i et hjørne av lyseblått vann. Nei, jeg finner ikke så mye her bortsett fra ganske bra teknikk. Ikke nær nok til å være nærbilde. Jeg kunne faktisk ønsket meg mer vann, mer rom, så man kunne få en følelse av hvor den kom fra før den ble skyldt i land.
Steinar H.
Flotte farger og strukturer i vann/stein. Synes nesten tang-kvasten bare forstyrret. Ble litt for dominerende.

Steinar
ingebjørg fyrileiv g.
Sløringen og steinene er veldig fine her. Jeg tror (også) at de hadde klart seg bedre uten tangkvasten. Blåtone er lette og kledelige og de gule steinene gir en fin kontrast. Teknisk topper det.

vh ingebjørg
Thorbjørn R.
Jeg synes dette ble fint. Fargen på tangkvasten står fint til det diffuse havet. Jeg liker også glansen i småsteinene. Men det kan være at tangkvasten ble litt for dominerende.
Avsluttet .
Teknisk bra ja, men ikke allverdens spennende. Selv har jeg etterhvert blitt mere en komposisjonsvektleggende krabat. Synes dette bildet på mange måter mangler en komposisjon som gjør det til noe mere enn en rett på avbildning av litt vann i bevegelse og en vissen grein.
Brita Helen E.
Hei!
Disse slørete vannbildene dine imponerer meg bare mer og mer. Dette er virkelig lekkert og se på. Fint og dekorativt med di mange fargerike steinene under det slørete vannet. Tangen ble nok litt for dominerende her,men den bør likevel være med synes jeg. Ikke favoritten blant dine 3 siste bilder,men absolutt et severdig og lekkert bilde. Flott utføtt.

Tror nok jeg må bokmerke deg ja:) Utrolig mange flotte og inspirerende bilder du har. Skal se igjennom dem når jeg får tid!

Mvh Brita...
Torbjørn K.
Fint stemningsbilde fra fjæra. Velkomponert, og passe lukkertid uten at det blir for mye ''melk.'' Fin briljans i steinene, men kanskje noe dominerende tang-klyse. Mulig at jeg er litt bortskjemt med farger fra deg, men dette synes jeg ble litt vel grått og blasst :-)

Torbjørn
Anne-Lise S.
Fin sløring, god fokus og skarphet. Tangkvasten dominerer for mye her; halvparten så stor og det ville gjort susen.

Anne-Lise
Stine J.
Toneomfang, farger og sløringen på vannet er nydelig. Tangkvasten skulle jeg ønsket var 1/3 så stor som her. Den ble litt vel dominerende.

mvh Stine
Aud Elise S.
Hei Jan Frode!

Som nevnt over, litt for stor tangkvast. Syns også sløringen ble vél tåkeaktig her. Får ikke følelsen av vann i bevegelse.
Jeg syns fargene er fine. Spesielt i venstre halvdel av bildet. De gulbrune fargetonene i steinene finner vi igjen på tangkvasten. Hittil leder den andre ''Tangkvasten'' serien : )

mvh Aud
Odd E. k.
Hei Jan Frode!

Nydelige farger som gir en flott stemning.Den fine sløringen blant smykkesteinene i alle reinbuensfarger gjør dette bildet lekkert. Tangen med sine brunlige slimete blader kommer fint inn i bildefalten og setter en fin stemning. Meget flott komponert Jan Frode!

Mvh

Odd E.
Avsluttet .
Hei Jan Frode
Jeg har sett på dette bildet ditt før. Men jeg har vært litt slapp og mo og skrivkløen har heller ikke vært tilstede.

Vel, alt går over.
Jeg synes at det er så flott med alle steinene i div. farver og former at det er det jeg liker best i dette bildet. Og så blir dette forsterket av det slørete vannet.
Men når det er sagt, så kan vi ikke unngå hovedmotivet som må være der, en tangkvast som kanskje kunne vist seg frem i en finere form:)

Vel, vakkert og som alltid teknisk perfekt.

mvh arild
Espen A. I.
Pen teknikk du har lagt til deg her. Flott, nesten monton blåstemning jeg liker veldig godt. Har egentlig ikke så mye å tilføye, kanskje en speilvending?

mvh Espen
Jan Frode A.
Takk skal dere ha alle sammen for kommentarer med meninger og synspunkter :-)

Jeg er veldig enig med de som syntes denne tareklasa blir for dominerende. Det jeg egentlig var ute etter i dette bildet, var det lyse blå lette slørete inntrykket, sammen med kontrastene av stein i forskjellige fargevalører, og med denne tareklasa som et ekstra kontrast- og interessepunkt. Ser i ettertid at sistnevnte ble vel dominerende.

Skal se om jeg kan 'skjerpe' meg ved en eventuell neste anledning. Uansett: tilbakemeldingene er alltid like verdifulle for meg :-)

mvh Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu