Hegre med frosk
Snart er det vår og da er det tid for hegrebilder igjen. Dette året skal jeg forsøke å ta mer utradisjonelle bilder av froskegildet bl.a. ved bruk av vidvinkel. Gleder meg masse,og er i full gang med planleggingen :-D
Dette bildet er hentet fra fjoråret, men hadde gjemt seg litt. Fant det frem igjen i dag og vil gjerne dele det med dere.
Bildet inngår i albumet Fugler - Bilder av norske fuglearter.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • EF 300 4 IS + 1,4x
  • Brennvidde420mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger631
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234123} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Knut H.
Pent portrett av hegren i fangstøyeblikket.
Godt miljø og skarphet med duse farger.
Mvh Knut
Knut Børge S.
Utrolig bra! kjempeflott bilde der hegren er iferd med å sette til livs frosken. Sylskarpt og utmerket komposisjon. Dette likte jeg, dette fortjener en anbefaling!
mvh KBS
Kjell S.
Dette var bra. Bildet viser hegra i sitt rette element med dagens middag. God skarphet.
Mvh
Kjell
Hilda Hol E.
Hei Geir.

Det var et topp fuglebilde du ville dele med oss. Og så av hegren, som ikke er av de enkleste. Du må ha noen smarte knep for å komme så tett innpå.

Fin, dus bakgrunn fremhever det skarpe bildet av fuglen i aksjon.

Vennlig hilsen Hilda.
Avsluttet .
Hei GH,
Vannvittig bra tekn bilde, komp, farger osv..
Fjærdrakten syns på alle hold meget bra. Flott fanget.

mvh
Tommy
Espen B.
Meget bra hegrebilde dette. ''Stakkars'' frosk. Det er kanskje litt for blasst, usikker. Den stokken fyller bildet fint.

mvh
Espen Bergersen
kai j.
Hegre er en fantastisk flott fugl som normalt sett er ganske sky, så det å komme tett på, og få et bilde hvor den også tar en frosk er veldig bra. Fin komposisjon som viser hegren i sitt rette miljø, teknisk er det veldig bra.

Mvh Kai jensen
Aleksander M.
Hei
Et veldig bra hegrebilde!

Mvh Aleksander
Laurberg G.
Dejligt billede af Hejren. Her er god detalje, fin skarphed og kontrast samt god colordybde og balance. Den skrå stolpe bag fuglen kunne nok med fordel clones bort. mvh. lau
Robin J.
Teknisk meget bra bilde av en sky art. Bra skarphet og fin komp. Om jeg skal få bemerke noe måte det være stokken bak til venstre som tar litt oppmerksomhet. Mvh RJ
Geir Helge S.
Tusen takk for kommentarer alle sammen!
Hyggelig at dere likte bildet.
HHE: ingen smarte knep utover god planlegging og kamuflase.
KJ: jeg kan skrive under på at hegren er sky, men den kan lures...
LG: kan ikke se at bildet hever seg særlig ved å klone vekke stolpen. Den er med på å skape dybde, og sørger for at hegren ikke virker så veldig midtstilt.

Mvh Geir
Odd E. k.
Hei Geir Helge!

Et flott fanget øyeblikk, der hegren tar en frosk. Meget fin positur der flotte detaljer i fjærdrakten kommer frem. Utsnittet er utmerket og gir en fin indikasjon på hvor hegren jakter, nemlig i fuktig landskap. Bakgrunnen med stokken og det brune landskapet gir en fin kontrast til hegren. Ps: Synest at hegren er noe lys, der sikkert intensitet/kontrast og niva kan dempe noe av det (min smak). Utover det et fremragende flott fanget øyeblikk av hegren i sumpen Geir Helge!

Mvh

Odd E.
Bent O.
Hei Geir Helge, som vanlig et bra hegre bilde fra deg. Er litt usikker på om bildet kanskje hadde blitt noe bedre uten den stokken som kommer inn fra venstre side, men ikke noen stor sak. Gleder meg til å følge med i det nye hegre-prosjektet ditt. Lykke til.

mvh Bent
Eirik G.
Hei,

et bilde som jeg gjerne skulle hatt i min egen samling. En sky fugl, og tillegg med fangst! Bra bilde!

EIG
Tom E.
Hei!
En vanskelig fugl å komme innpå hvis man ikke har gjort de rette forbredelsene.Synes dette var et veldig fint opptakt av hegre med fangst.
mvh tom
Ketil K.
Flott portrett av gråhegre, der selvfølgelig den stakkars frosken hever dette betraktelig. Stokken bak tar nok litt opmmerksomhet, men passer fint i miljøopptakssammenheng. Med opptaket tatt med kamerastandpunkt litt mer til venstre ville det blitt bedre - men det var det sikkert ikke mulighet for.
Svein B.
Finfint hegrebilde igjen Geir Helge, du har virkelig fått dreis på disse. Fin komposisjon med kledelig miljø- stokken og alt det andre hører med. Ørlite slapp kontrast (lav metning i de mørkeste partiene) på min skjerm. Frosken i nebbet hører med og gir innhold- men jeg har noen bilder på netthinna med litt ''action''- vannsprut og sprellende frosk som ristes livløs før den slukes. Du har selv sett dette vil jeg tro, og får en disse scenene på brikka kan det fort bli virkelig bra. Uansett er dette et flott hegrebilde- helt klart.

Mvh
Svein B
Geir Helge S.
Takk til dere siste også for tilbakemeldinger.
Mvh Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu