Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger939
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_23393} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
John G.

Hallo Bjørn!
Synes dette blit vel trangt nede og på begge sider. Og i overkant mye over(!). Hm, ''... i overkant mye over...'' Ja, ja.
Som sagt, litt trangt og litt lite trangt og en rygg som stedvis brenner ut.
Ellers et mykt og sårbart uttrykk.
Liker det mer enn jeg ikke liker det...
Mvh,
John
Roy S.

Vakkert og sårbart. Likte dette godt.
Hans- Georg S.

Enig i at dette er sart og vakkert. Kan også få en følelse av en undertrykt situasjon.... Synes ikke det for mye hvitt ''negativt rom'' over. Kan tenke meg bildet passer i stort format på en stor ''åpen'' vegg...?
Thomas A.

Ett av de bedre S/H akt bildene jeg har sett paa en stund naa, eneste jeg ikke liker her er at oeverste delen av ryggen, ved skuldrene, flyter ut i bakgrunnen! Definitivt ett bilde som gjoer seg i stort format paa aapen bakgrunn!!
arne christian s.

Dette bildet var bare helt utrolig flott!
Synes det hvite tomrommet i overkant var genialt, og at det etterhvert flyter over i en rygg og kvinnekropp!

ACS
Nils B.

Et menneske i fosterstilling nederst i bildet, med mye lys over, Ja dette er både vakkert og kraftfullt. Litt mye høylys over ryggen . Men kjempebra.
mch Nils
Anders Lea K.

Nå har jeg sett på dette bildet en stund, og jeg kommer til at den utbrebte ryggen egentlig ikke gjør noe...synes dette var vakkert. Utrolig behagelig å se på...nydelig og stille.

mvh AK
lars morgan k.

En slags renselse?
flott bilde det her.

vennlig hilsen
Lars Morgan
Lars Kristian A.

Kjempebra bilde!!
Liker hvordan utsnittet av bidet fremhever følelsen i bildet.
karianne t.

Fine , lyse toner . God stemning . Sart og feminint .
Tom N.

Flott bilde! Nydelige gråtoner. Ekstra knæsj hadde det vært med litt tegninger i det mørke håret da...men det får kanskje være grenser for forlangende.
Innholdsmessig synes jeg personlig at det blir litt sammenkrøpet, liksom noe inni et egg. Dette blir jo godt forsterket av plasseringen nederst i bildet. Blir litt provosert av at kvinner (og av og til menn) blir fremstilt i slike ynkelige stillinger. Skulle gjerne sett fler bilder hvor det utstråles styrke i aktbilder, uten at pornodebatten starter.
mvh
Avsluttet .

Strålende! Nøyaktig hva jeg prøver på! Det hadde vært kjempe fint å få vite litt om hvordan du har fått dette til (amatør selv)! Høylyset over ryggen synes jeg ikke var så dumt, jeg får en anelse av hvor ryggen går slik det er. Dette var kjempe flott! Helt målløs!
Bjørn J.


Takk for fine kommentarer. Jeg har brukt fire studioblitser, to på bakgrunn + to på modell. Framkallt etter sonesystemet N+1
André T.

Enig med anders! Helt målløs! Hvis jeg hadde fått til et sånt bilde kunne jeg levd lykkelig resten av mine dager! Sonesystem N+1, vil det si at man trenger et egen mørkerom (fremkalle selv) for å oppnå den lyse/hvite effekten?
Thomas Dahl H.

Også i Danmark gjør dette billed sig godt! Jeg liker den ''utbrændte ryg'', der flyter ut i baggrunden. Fin posering. Flot lys. Veldig ekstetisk.

Jeg prøver at jobbe med zone-systemet, og ser efter en egnet S/H-film til studiobrug.

Da jeg liker hudtonerne i dit billede:
Hvilke film og hvilken fremkalder bruker du? (svar gjerne på ''havlykkes@ofir.dk'').

Flot jobb. Hilsen Thomas Havlykke - Danmark
Bjørn J.

Jeg bruker Ilford FP-4 og fremkaller i ID-11 i dyptank.
Peter A. H L.

Praktfult !! Flotte hud toner, nydelig positur,Vakkert og stemningsfult lys.
Skulle det være noe mer jeg ønsket var det ''litt'' bare litt mer kontur i håret for å få det enda mer perfekt.. Gratulerer :-)

Mvh

Peter
Avsluttet .

Veldig bra! For meg føles det ut som om hun er innestengt (med vilje). Hun lengter etter mer plass til å leve... Jeg liker måten du har tatt dette ''øyeblikket'' fra henne. Bilde er helt perfekt for min smak! Bra jobba.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu