jæren
Utstyr
  • Canon 1D MarkII
  • Canon 80-200 2,8L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger680
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233831} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Hei!

Et svært spennende bilde som det står respekt av. Liker hvordan solen bryter gjennom her. Mulig jeg syns det ble litt for blått, tipper du har lagt på fargelag her. Hva med gult evt, eller en blåfarge med mindre grønt. Bare et forslag.

Med vennlig hilsen Jon Martin
Anne-Lise S.
Aj, aj, aj! Dette liker jeg. Lyset og strålene her er nydelige. Jeg prøvde det ut i sv/hv og da synes jeg det bare blir enda mektigere! Med noe mer kontrast og litt drahjelp i levels i sv/hv blir det bare helt vidunderlig dette her! Prøv om du har lyst og mener det kan gjøre noe for bildet ditt, da vel!? :-)

Anne-Lise
Anne Lene B.
Hei Morten
Et mektig flott skue du har fanget her!! Lyset er vidunderlig og den fine komposisjonen understreker stemningen!! En s/h versjon kunne også vært spennende!! :-)

Hilsen Anne Lene
Erik J.
Flott stemning! Jeg tror også at dette kunne gjøre seg enda bedre i sort hvitt, men bevares, fine toner og lys i dette!
Brita Helen E.
Wow! SÅ vakkert gitt!!
Et mektig lys du har fanget her. Synes denne fargeversjonen var veldig fin,men enig i at en s/hv-versjon hadde blitt enda mer spennende og dramatisk. Kompen er veldig bra her.
Fantastisk flott skue dette!! :)

Mvh Brita...
Espen Gresvik S.
Flott bilde. Tror ikke dette trenger å være i svart/hvitt. Det er jo omtrent duotone slik det er nå. Veldig flott.

egs :)
Torbjørn K.
Rett og slett svært vakkert! Nydelige blåtoner, lys og en veldig fin komposisjon.

Torbjørn
Tone A.
Hei
Dette bildet likar eg svært godt. Med dette vakre bildet i blåtimen har du fått fram det som særpregar Jæren, dvs jærhus, det flate landskapet, steingardar, sjøen og den store himmelen. Dei dramatiske skyene og lysspelet gjer mykje for bildet. Det velse huset vert så lite i dette åpne landskapet med himmelspelet som gir dramatikk til bildet. Svært mørke skyer øverst med smale lyssprekkar under, der lysstrålene gir ein flott effekt under det tunge skylaget. Lysstålen gir litt lys til sjøen som bare har småbølger denne dagen.
Lysstripa er vel etter ein bil, går eg utifrå. Skal eg pirka i noko så skulle eg ønska at huset var utan sklia som har så lys overflate.
Far min vaks opp på Aarsland der huset ligg enda nærmare sjøen med vindskeive tre, og eg har vore der mykje som barn. Dette er difor eit kjent syn for meg . Er dette eit hus mellom Aarsland og Haar?
Flott eksponert med ein fin komposisjon med vakre blåtonar. Bokmerka av meg.
:) Tone
Stine J.
Hei,

Vakkert lys i et fint komponert bilde. Blåfargen ser litt unaturlig ut, men den var gjerne slik? Pent plassert hus, men det er lysstrålene mellom skyene som ''gjør'' bildet for meg. :)

mvh Stine
Bergliot E.
Meget vakkert og velkomponert bilde du presenterer her. Likte lyset og fargen du har valgt. Går ut fra at du har lagt på en farge her. Syns solen var for høy til at det kan være et resultat av blåtime farger. Flott uansett. Skyene og solstrålene var flotte i seg selv og det ble ekstra pluss for huset.

Begliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu