Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 10-22mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger564
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233814} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Pål B.
Bra bilde. Det er fin dybde i det, blikket ledes fra forgrunn til mellomgrunn og bakgrunn. Lyset på steinen er veldig fint og fanger blikket med en gang. Himmelen er heldigvis med skyer og farger. Forgrunnen foran steinen med lys er på er for mørk, den ville jeg lysnet litt. Hvis du hadde en stor stein eller stige tilgjengelig hadde det vært ønskelig å få standpunktet høyere for å frigjøre den store steinen i mellomgrunnen fra fjellet i bagrunnen ( men det er vel sånt man først ser etterpå)
mvh
Pål
Lars G.
Bra bilde. Ikke for mørk forgrunn på min skjerm. Litt sær effekt i skyene som jeg kanskje ikke likte. Lang eksponeringstid, vind? Mvh Lars
Avsluttet .
Hei!

Et svært vakkert motiv du har fanget her. Jeg synes speilingen i vannet er flott, samt at steinene skaper flotte linjer i bildet.

Med vennlig hilsen Jon Martin
Ole E.
Absolutt et fint landskapsbilde dette her. Flotte farger og jeg liker bevegelsen i skyene. Litt usikker, men jeg føler kanskje at du skulle plassert deg nærmere steinen for å plassere den lengre ned i bilderammen, tror kanskje da at det hadde blitt enda mer fokus på linjene som fører blikket mot sjøen.
Aleksander M.
Dette var veldig flott!
Fine former i sanden. Bra bilde!

Mvh Aleksander
Bergliot E.
Flott bilde med veldi fin dybde og skarpe flotte farger. Ser en liten hvit flekk på himmelen som er litt sjenerende. (vester side ) Ellers et knallbra bilde.

Bergliot:)
Sveinung J.
Dette var knallbra!!! Et av dine beste. Her har du og naturen gjort en flott jobb. Her møtes himmel og hav i et knakende vakkert lys og flotte farger. Terningkast 6!!
S.J.
Jan Rolf J.
Enig her, meget bra, kanon! Men jeg personlig ville kuttet ned på himmelen, så hadde det vært flott med en versjon i horisontal form. Men for all del, kanon! Slike bilder gjør at det klør i ''fotofingeren'' :) :)

Jan.
Birna R.
Lommelykta på steinen i forgrunnen klarer vel neppe å lyse opp Venus også. Så flekken på himmelen får bli der den er.

Jeg har betydelig problem med flatefordelingen ikke minst den store og temmelig intetsigende forgrunnen. Muligens landskapsformatet hadde vært bedre istf. portrett, iallfall som nå uten en kraftig beskjæring. Himmelen er grei nok og etpar minutter lenger eksponering hadde gjort den enda bedre (med et filter, eller ventet med opptaket til litt senere på ettermiddagen). Kommentaren som etterlyste et litt høyere standpunkt får også min støtte.

Objektivet har forresten en svak, men tydelig tønnefortegning som krummer havflaten.
Erlend J.
Mange takk for komentarer!! Hyggelig at dere liker bildet. Ser noen av svakhetene dere nevner, det er også lett å bli fristet til å lage store forgrunner... Jeg likte derimot mønstret som vannet hadde laget i denne forgrunnen, og prøvde å få det som en del av bildet, men det er mulig det ble for mørkt til at det oppfattes slik. Veldig nyttige tilbakemeldinger uansett.

Erlend
Erlend J.
her er foresten et bilde som er tatt den samme kvelden. Men det er etter min mening mer som mangler i dette bildet... interresserte kan se selv http://foto.no/bruker/portfolio/23897.jpg
Torbjørn K.
Lys, farger og dybde er spesielt bra i dette bildet. Jeg liker også forgrunnen med ulike mønster, vann, sand og steiner. Jeg synes dog himmelen blir feilplassert, og vi får se for mye av den. Jeg tror du hadde kommet bedre ut ved å valgt en høyere horisont i dette bildet.

Torbjørn
Marius L.
Stranden og steinene har nydelige fargekombinasjoner !
Himmeln er derimot litt vanskelig å venne seg til.
Erlend J.
du får se utskriften på onsdag...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu