Et snev av vinter
Utstyr
  • canon
  • EF 70-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger587
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233329} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Anne-Lise S.
Dette liker jeg umiddelbart. Det jeg liker er hvordan den vakre og duse bagrunnen med flotte blåtoner fremhever stråene med varme farger (om enn det ikke er mye liv igjen i dem), og hvordan du får frem kontraster her, mellom kaldt og varmt. Stråene i seg selv står ganske uryddig plassert, og jeg finner ingen symmetri i linjer eller mønstre, men det er likevel så enkelt at det blir delikat. Synes også det gjør mye at snøen ligger på stråene, og at det er en mykhet rundt det pga. at det er nysnø. Dette ville kanskje gitt et enda roligere inntrykk dersom du hadde valgt å ta med færre strå, men jeg liker det godt slik det er nå også!

Anne-Lise
Odd E. k.
Hei Tom A.

Dette var meget bra fremført. Henger meg på de flotte kommentarene til Anne-Lise som beskriver bildet og inntrykket meget bra.

Mvh

Odd E.
Bergliot E.
Stilren og flott presentasjon som for meg formidler ensomhet og kulde med det brukne strå som står midt mellom de andre. Flott lys og bakgrunn.

Bergliot:)
Avsluttet .
Tenk at noen få strå som ingen ser kan bli så fint i et bilde. Enkelt og elegant i all sin enkelhet.

Bra utført

mvh arild
Nina S.
Synes fargene er veldig bra, spennende med den diffuse blå horisonten, fin skarphet på strene, men synes ikke at komposisjonen er helt i mål. Synes det ble litt kompakt med strå til venstre, og ville kuttet litt i bånn for å komme klar av det uskarpe nederst til høyre.
Mvh Nina
Tom A. T.
Takker for fine tilbakemeldinger. Nina, jeg behøver ikke kutte for å oppfylle ditt komposisjonsønske ;o).. jeg har flere versjoner av dette og deriblant noen som er mye snauere i bunnen, men jeg syntes selv at det uskarpe partiet under og til høyre tilfører bildet et snev av en ekstra dimensjon. Personlig kunne jeg heller tenkt meg færre strå, men ville ikke begynne å luke.
mvh Tom T
Kai Frode G.
Jeg er enig i det du skriver, at det er litt mange grasstå i bildet. De to i midten foran kunne med hell blitt fjernet. Men man skal jo ikke tukle med skaperverket :)
Ellers synes jeg dette var elegant og fint.

Mvh
Kai Frode
Ketil K.
Artig bilde - hvor du har gjort noen bevisste valg av innstillinger. Går ut fra at du har prøvd en versjon med lavere DOF, for å se om det egner seg enda bedre med mer utydelig bakgrunn - slik at den bare blir en mer tonemessig antydning?

Litt trangt på sidene, stråene hadde fortjent litt bedre plass i sin ensomhet, selv om det er ganske rendyrket allerede.
Øyvind A.
Pent gjennomført på alle måter, men kanskje ikke så veldig engasjerende reint innholdsmessig.
Jeg liker valget av dybdeskarphet og antydningen av landskapet bakenfor.
Ø.
Petter F.
Jeg likte godt stemningen, fargene og detaljene! Et interessant skue som vi ellers ofte overser i det daglige.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu