Et lite glimt av den tiden jeg liker best på døgnet, nemlig BLÅTIMEN. Likte selv det lyset som laget liv i skyene. Spent på hva andre syns. Er det for enkelt, for mye himmel, mangler det noe i forgrunnen osv.....spytt ut hva du mener!! Ærlige konstruktive svar er det jeg liker best her på foto.no. Det er lærdom man drar med seg på neste fototur, forhåpentligvis:) ....prøver iallefall...hehe...
Bildet inngår i albumet Lofoten... -
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • -
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • AnnetStativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger364
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233203} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Nina S.
Dette var vakkert ja, nesten litt drømmeaktig, litt Soria Moria, flotte farger, og som du selv nevner, lyset på skyene. Har ikke mye å utsette på dette, bortsett frå de mørkeste partiene som gror litt igjen.
Dette er jobb-skjerm, den er dog mørkere enn hjemme.
Liker at himmelen er høy, det gir rom for lys og bedre plass mellom høye fjell.
Mvh Nina
Nils G.
For meg er dette et mektig bilde. Liker veldig godt hvordan den rosa skybanken ligger der i ro mellom og over fjellene. Og lyset som preger den blå timen passer veldig bra som ramme rundt den rosa fine fargen.
Jeg liker utsnittet, den høye himmelen understreker litt av roen og tyngden som skyen representerer. Så utsnittet synes jeg er bra. Fargemettningen er bra.
Litt pirk: den hvite rammen blir litt for domenerende når jeg ser bildet i fullskjerm der alt er mørkt bortsett fra rammen. Selv ville jeg ha valgt en smalere ramme på 2 pixler med et meget svakt rosa innhold, nesten hvitt.

Nils
Steinulf L.
Fløyelsmykt og svært vakkert. Fine tegninger i skyggepartiene og himmelen er nydelig i fullskjerm modus. Du har fin flateinndeling, himmelen skal absolutt være som den er. Skulle jeg ønske noe annerledes, så ville jeg hatt med litt mer hav i bunnen for å balansere flatene.
Brita Helen E.
Hei!
Dette var enkelt og flott med den den vakre rosafargen på skydekket. Nydelig blåtimelys her. Enig ang. den hvite rammen,den ble litt for dominerende her. Ellers har jeg ikke noe å pirke på her...et rolig og stemningsfullt bilde som var meget behagelig å se på! :)

Mvh Brita...
Eivind B.
Et mektig bilde fra Lofoten, stor tyngde i motivet både fra fjellmassivene og skyteppet i bakgrunnen. Enig med Steinulf i at en komposisjon med litt større havflate i bunn kunne vært spennende. Liker godt blåtonene du presenterer. Mvh eivind
Bergliot E.
Takk til alle dere. Ser nå at rammen ble veldi dominerende. Skulle gjerne hatt mere av havet, men da må jeg klone inn hav og det liker jeg ikke. Jeg har et lignende bilde med mere hav, men da er skyene lengre unna og forgrunnen dominert av høye strå, så jeg valgte dette istedet.

Bergliot:)
Anne-Lise S.
Blåtimen er vakker. Den gir denne helt særegne fargen, og lyset er vakkert. Flott også dette! Spennende med skya som ligger der inne som et teppe over landskapet, og som har denne kontrasten i mykhet mot fjell, og fargen.

Anne-Lise
Tom A. T.
Fotogent landskap fotografert i et nydelig lys hvor den solbelyste skya gir bildet et ekstra løft og gjør at det blir lagt merke til. Svært så severdig.
mvh Tom T
Frank N.
mmmmm..........herlig. Jeg vil hjem!!
Fint utsnitt. Blåfargene sitter ja. Den røde skyen gjør mye.
Fredrik E.
Utrolig vakkert og leken komposisjon. Et pirk,,venstre billedkant over ene fjelltoppen har du en liten blå flekk som du men fordel og ganske enkelt fjerne,clone bort:) kanskje ett kutt i toppen hadde gjort seg og?ett mer panorama format og ikke fullt så mye himmel. Uansett,,Grattis med nydelig bilde
Arne S.
Skya (den lineære kontrasten til det kuperte terrenget) gjør dette til et meget severdig landskapsbilde.
Bergliot E.
Takker takker. Var jo artig at det enkle bildet falt i smak. Var så spent på om det kanskje var for vanlig.

Bergliot:)
Rune S.
Meget vakkert og mektig bilde i koselig blåtimestemning! Flott med den rosa skyen i kontrast og som også øker dybden. Virkelig seværdig!

Mvh
Rune S
Inger-Lise S.
Hei Bergliot! Her har du tatt et vakkert bilde! Nydelig motiv, god komposisjon og lekre blåtoner i bildet, Jeg liker godt den høye himmelen med den spesielle, fine skyen.
Det enkle er ofte det beste:)Dette mye brukte uttrykk passer godt her!

Inger-Lise:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu