• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-04 17:01:54
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger513
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_231681} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Lars Kristian S.
Hei
Liker at du ikke har kutta bildet ved ansiktet, men i stedet fått noen gjenstander til å stå foran barnet. Slik at man har to utsnitt. Stilig med disse sterke fargene på hver sin side som balanserer hverandre. Fint bilde!

Mvh
Lars Kristian
Dag T.
Nydelig blikk, og man får absolutt følelsen av at hun kikker ut på deg med en viss skepsis gjennom noe udefinert som hun delvis kan skjule seg bak. Bra!
Arne S.
Nysgjerrig ansikt tatt i rette øyeblikk. Hånden med den avskallende neglelakken gir bildet innhold og nerve. Den duse forgrunnen er veldig fin, men jeg er usikker på om de hvite feltene forstyrrer eller tilfører. Uttrykket blir sterkere med bare de to grå feltene. På den annen side representerer de røde feltene gjentakelse og femininitet. Jeg lander likevel på maskering av de hvite feltene. Uansett høy kvalitet.
charlotte s.
ja dette var fint og det litt engstelige blikket her står godt til noe som ser ut som litt tygde negler , og at hun tygger på håret, skaper en fin helhet.pluss for fine farger også
charlotte
Erik J.
Virkelig et flott (øye-)blikk som sier mye! Flott innhold og utrykksfullhet med øynene, munnen, neglene og hårdott. For meg forstyrrer de hvite feltene, alt på venstre side, litt på høyre.
Kenneth K.
Meget godt blikk! Jeg syns de strekene på vær side ødelegger litt syns jeg, men det er skarpt og fint med gode fine detaljer. Men ellers er dette bra tekniskå syns jeg. Fin stemning.

mvh Kenneth
Johnny F.
Uttrykksfullt og godt portrett. De hvite feltene på hver side bør skjæres vekk. Men hva er de grå skjemmende ''pølsene'' på begge sider av ansiktet? Uheldig redigering eller optisk fenomen? Kan fotografen forklare hvordan de er oppstått?
Dag J.
Takk for kommentarer.

Ny versjon er lagt ut uten hvite felter. Jeg har vært i tvil om de burde være med, siden utgangspunktet var bruk av speil og jeg hadde tenkt å ha mye mer hvitt rundt. Nå ble den delen litt hverken/eller, så da passer det kanskje bedre med v2.

JF: ''Skjemmende pølser'' - tja, der er jeg vel litt uenig, men smak og behag.
Eirik H.
Eg likte biletet best før du kutta det på sidene. Ein får i større grad formidla kjensla av eit sjenert sinn som skuar ut mot verda frå sin sikre gøymestad når elementa på sida er med. Godt bilete uansett.
Arne S.
Jeg er enig i at toer'n ble i knappeste laget. Noe mer grått på sidene, alternativt dempe det hvite ville kanskje fungert bedre. Enkelt skal det ikke være :-) Men bra er det okkesom!
Øyvind A.
Nydelig bilde. Jeg stemmer for ener'n. De lyse feltene balanserer såpass godt at blikket uansett faller dit det skal.
Ø.
Dag J.
Takk til dere siste også. Etter å ha latt tiden bearbeide det, så stemmer jeg for enern selv.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu