Holdeplassen
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70mm f3.5~4.5
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/80s
  • FilmtypeRAW (NEF) ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger413
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_231126} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Torild H.
Duene har fått siste rest av medbrakt matpakke, armene legges i kryss og han kan nyte underholdningen det gir, mens han venter...
Bildet er litt venstretungt, men fargebruken holder likevel komposisjon oppe, gjentakelser av rødt (koffert og duebein), og forskjellige grønn-/blånyanser flere steder i bildet.

Mvh Torild
Kenneth K.
Mget morsomt bilde. Det eneste som jeg ikke liker her er den røde kofferten, øya mine ser lisom ikke å duene, men på kofferten. Ellers et greit bilde dette her. Kunne ha skarpet opp bilde litt i photoshop.

Godt nytt år Jan Frode!

mvh Kenneth
Inger Anne Maritsdotter V.
Skikkelig bra komponert og artig bilde Jan Frode:-)

bra fanga!!

Inger Anne
Aud Elise S.
Hei Jan Frode!

Godt nytt år!

Artig bilde dette! Fint utsnitt.
Men jeg syns den røde kofferten trekker for mye av oppmerksomheten.
Det hjelper ikke at duene har røde bein...
Hva med en sorthvit versjon?

mvh Aud
Stig Børre E.
Sært bilde - på en positiv måte. Et lite hverdagsutsnitt.
Sliter litt med komposisjonen. Kunne vært fint å se et utsnitt med kraftig beskjæring til høyre. Helt inn til søppelbøtta - det går med litt duer i prosessen men... :-)

StigB
G. Hanna W.
Hei
dette likte jeg godt!
Sært som Stig sier, men enig med at der er possitivt med dette bilde ''!
Gøy !

Mvh G:Hanna
Linde G.
Hei Jan Frode

Likte bildet ditt. Det første jeg tenker er at vi har alle en agenda.
Duene har sine, du har dine, jeg har mine og mannen med den røde kofferten har sin ;:-). Koffertens farge ga smell i bilde så den hører med her synes jeg...

Hilsen
Linde Gilberg
Stine J.
Hei Jan Frode,

Beina og kofferten antyder at fyren er på reise. Mens han venter på bussen, morer han seg med å mate duene. Et bilde jeg vil kalle for en koselig hverdagsskildring. :)

mvh Stine
Espen A. I.
Artig kverdagsskildring - morsomt å beskue, men noe særlig mer enn det er det dessverre ikke. Du får et pluss for den pensjonerte foten som gjør bildet meget innholdsrikt og hjelper beskureren å se situasjonen.

mvh Espen
Odd Tore S.
Veldig hverdagslig, og i så måte også litt tankevekkende:
Har sett eldre mennesker som gjør dette dag etter dag, kanskje er det lyspunktet i livet deres?
Fargene liver opp i den grå hverdagen her. Jeg synes det er OK, samtidig som jeg egentlig like gjerne hadde sett litt av en gammel dame i grå kåpe i stedet, litt inspirert av min egen opplevelse av denne situasjonen. Men jeg tror ikke at jeg er den rette til å ta et slikt bilde.
Odd Tore
Torbjørn K.
Jeg også liker dette bildet veldig godt. Grå og trist hverdag, men en rødkoffert som lyser opp litt. Kan være enig i at dette bildet hadde vært enda bedre dersom det hadde vært en dame i kåpe som hadde matet fuglene.

Torbjørn
Jan Frode A.
Takk skal dere ha alle sammen, for meninger og betraktninger rundt bildet :-)

Sært er nevnt, og det var vel egentlig det jeg hadde i tankene da jeg la ut bildet.
Fotografert i Trondheim en tidlig søndag formiddag i sept. 2006. Det var noe med denne kofferten, sånn tidlig 70-talls modell antar jeg, av skai og med en 'heslig' farge. Den reisende, eller ventende alt etter som, var egentlig litt i samme stilen som kofferten; slitt.

Det ble altså denne varianten av 'Mannen med kofferten' istedenfor den kåpekledde dama. Utsnittet er valgt med tanke på at betrakteren kan spinne sin egen historie og funderinger rundt bildet, noe som dere også har gjort.

Og denne søndag formiddagen oppdaga jeg at det egentlig er spennende å rusle rundt i egen by med kamera. Mange motiver som tilfeldig kan dukke opp, og en fin forandring fra fotografering ute i naturen.

mvh Jan Frode
Anne Lene B.
Hei Jan Frode
Meget god hverdagsskildring dette!! Jeg liker komposisjonen svært godt, det at en bare får servert biter av historien og det trigger fantasien min!! Fint med rødfargen som går igjen i jakka og på fuglebeina og jakka som gjentas fargemessig i skiltet lenger inn. :-)

Hilsen Anne Lene
Anne-Lise S.
Artig hvordan du anonymiserer personen på reisefot, som bokstavelig talt lener seg tilbake og tar en pust i bakken etter velgjerningen sin med å mate byens mange duer! Gode farger og jeg liker plasseringen og bruken av flaten her. Artig sett!

Anne-Lise
Rune S.
Enig med de over! Artig hverdagsskildring i flott komposisjon og fine farger.
Tenkte et øyeblikk på Alfred Hitchcock´s ''Fuglene'':-)

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu