Nyttårsplanene da?
Det er godt å ha tatt seg en liten pause. La det forrige år synke inn og finne ut hva som må og skal til for å endre livet til det bedre i 2007. Skippertak ja vel. Men er det så feil da? Viktig er at du og jeg tenker oss om, finner ut hva vi skal og må - og gjennomfører det i 2007! I gjennomsnitt har vi her kanskje 30 tilsvarende muligheter igjen her i livet!Men bruker vi dem? Jo lenger vi venter, jo mindre blir det positive utslaget! Jeg inviterer til et rungende BRUK SJANSEN! Og det er lettere enn vi alle tror. Det handler ikke om viljestyrke, men om gjennomtenkt og planlagt adferdsendring. OK?

En slik adferdsendring kan bringe oss ut av den onde sirkelen. Det gjelder bare å tenke seg om og ta noen forandringer på direkten. Hva er jeg minst fornøyd med? Hvordan kunne det vært gjort anderledes? Planlegg hvordan vi kan endre saken, og gjennomfør den adferden som trengs. Så lett, så vanskelig. Og glem det med viljestyrken, det er en villfarelse. Handlingsendring er enklere enn vi tror. Når vi får det til vil vi få frihetsfølelse fordi vi vil forstå at vi har styringsevne, vi vil få humør og livsforståelse, livsgleden øker og vi kan få det herlig! Har DU noen nyttårsforsetter? Lev dem ut!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger819
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230880} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Ivar B.
God morgen ketil!

Bildet ditt formidler i mine øyne frihet, stillhet og rekreasjon. Godt teknisk og viktigst, det kommuniserer med meg. Jeg tror personen i bildet har fått en særdeles god start på dagen:-) Det er noe spesielt med slike morgenstunder.Det er vakkert, stilt og gir rom for ettertanke og gode opplevelser. Et fortellende bilde som også står godt til en inspirerende og god tekst. Nyttårsplaner? jovisst, jeg har gjort meg mine tanker. Godt nytt år til deg Ketil. Takk for inspirasjon og gode kommentarer i mitt første og lærerike år med digitalkamera. Mvh Ivar.
Kjell Sigurd S.
Gjennomtenkt og flott utført både i tekst og bilde. Vi er nok mange som bærer på en drøm om noe vi en gang nok skal få tid til å gjøre noe med. De fleste forblir drømmer. Kanskje er det hensynet til omgivelser og anseelse som hindrer oss, kanskje er det frykt og redselen for å ikke lykkes. Oppropet er ihvertfall mottatt her Ketil. Jeg får bruke dagen på å finne ut hvilken drøm som ikke lenger er det ved neste nyttårsfeiring, med fare for at den allikevel vil være erstattet med en ny :-)

Takk for fine kommentarer i 06 og godt nytt år til deg og dine!

Mvh
Kjell S
Odd Tore S.
Nydelig bilde. Det er ikke noe stort offer å trene i slike omgivelser, snarere tvert imot. Men når været er som det var i går, krever det mer.
Nå går turen for meg til Moss og nyttårs-o-løp der. Ikke et nyttårsforsett, men en tradisjon, som vanligvis ikke er like vakker som bildet ditt, men forholsdvis sunn.
Jeg vil forresten slå et slag for tur-o og Kjentmannsmerket, disse gir både trim og muligheter for nye og uventede motiver og inntrykk.
Godt nytt år!
Odd Tore
Ronnie S.
Joda, bildet er fint i fargene, noe teknisk overarbeidet?, slik det fremsår nå. I sorthvitt så vil dette bildet bli mye bedre og du vil få frem budskapet sterkere. Komposisjonen og lyset er nemlig meget bra!
Steinulf L.
Kloke ord,flott bilde. Godt nyttår til deg også.
Anne-Lise S.
Uten jogger og hund ville bildet mistet viktige elememter, så det er flott at du har tatt dem med. Er det du som er ute og lufter deg etter dager med mye feit julemat? Flotte fargevalører og fint komp. Lyset er vakkert. Bildet står godt til teksten din om dette med frihet til valg. Det er noe med det å velge når man vet at mange rundt tenker sitt om evt. valg man tar. Så gjelder det da å klare å heve seg over sine egne begrensninger der, for det er jo det det gjelder, og heller leve ut det som virker og føles riktig for en selv. Vi lever kun et liv og skal da det livet leves på en bestemt måte pga hva andre mener....? Tenk selv!

Takk for dette inspirerende bildet, og for alle bilder du har delt med meg og andre i år! GODT NYTT VALG - ÅR!

Anne-Lise
Stig B.
Kom akkurat inn igjen etter en times rask tur med hunden, og så dette bildet og leste de kloke ordene. De har kanskje blitt sagt før, men er like riktige for det.

Godt Nytt År ønskes til Deg og andre dottere.

Mvh Stig
Leif G.
Takker for mange flotte fotobidrag i 2006, inkludert dette siste.
Du får ha et godt nytt år Ketil.

Leif
Arne S.
Å gi seg selv tid og rom til refleksjon er selvsagt bra. Men det er ikke sikkert det handler om endringer eller å gjøre livet til det bedre. Men heller å fortsette en utvikling man er inne i. De valg man tar og det livet man fører er kanskje et nødvendig ledd i det å komme videre.

Bildet er stemingsfullt og vakkert.

Et riktig Godt Nytt År til deg.
Kenneth K.
Jeg syns dette var bra, men tittelen er ikke helt riktig syns jeg i forhold til bilde. Men det er en god stemning her. Jeg er usikker om dette bilde er i fokus. Brukte du stativ? Ellers så syns jeg det er vakkert å se på.

Godt nytt år mvh Kenneth
Kjartan T.
Gode ord og et pent bilde som gir en fin stemning. Kanskje gir det noen av oss inspirasjon til å komme i gang med et nytt prosjekt, dra ut på en ny reise, stumpe røyken, begynne å spare, slanke seg, trimme, bli mer positiv eller kjøpe et nytt kamera...

Og når du først nevner adferdsendring og den onde sirkelen, gjør jeg meg noen egne tanker:

Jeg håper først og fremst at de fleste av oss i løpet av 2007 innser at vi lever i naturen, i et levende system, og at vi må følge spillereglene i dette systemet dersom vi skal ha det like godt i framtida.

Godt nyttår til deg og alle som leser dette.
Ketil K.
Takker for kommentarene. Ronnie og Kenneth - bildet er bluret/lett uskarpt i utganspunktet og var ment å underbygge stemningen i bildet, men jeg ser at det er blitt litt mer ujevnt enn ønskelig. Når det gjelder tittelen kontra bildeinnhold er tanken at joggeren og hunden er innrammet, men at de jogger på full fart ut av innrammingen - med andre ord de har valgt å ikke forbli ''låst'' inne i en ramme, men ser lyse muligheter utenfor. Kanskje ikke veldig originalt, men det er min forklaring til at jeg synes det passer i forfoldet tekst/bilde. Arne helt enig i din vurdering, det er ikke sikkert vi er låst i utgangspunktet, noe bildet er ment å illustrere. Det er fint å kunne gjøre seg en status for året som var og sette ord på endringer man ønsker seg i året som kommer.
Venche J.
Nydelig avslutning på dette året Ketil.

Jeg tas sjansen. :)

Wenche.
Svein B.
Et bilde med tekst som sikkert de aller fleste kan tygge litt på, og finne små eller store forsetter som virkelig er verdt å legge litt innsats i. Jeg liker bildet svært godt som det er- og til teksten og ''formålet'' passer det helt glimrende.

Jeg støtter også Kjartan T sine ord, ''Jeg håper først og fremst at de fleste av oss i løpet av 2007 innser at vi lever i naturen, i et levende system, og at vi må følge spillereglene i dette systemet dersom vi skal ha det like godt i framtida.''

En utfordring for alle og enhver av oss- ikke BARE for de som legger retningslinjene for oss.

Godt nyttår til deg også Ketil, og takk for året som snart er over.

Mvh
Svein B
Ann T.
Flott bilde og gode, kloke ord. Takk for det!

Godt nytt år til deg også.

Mvh. Ann
Avsluttet .
Hei,

Flott flott bilde, komp, eksp og det lille ekstra sitter.

Godt nyttår.
mvh
Tommy
Fredrik E.
Ett tankevekkende bilde Ketil. Flott innramming av ''Joggeren'' og ikke minst hælig stemning og komposisjon. Fint at du tar opp dette med nyttårsplaner.
Hvem går vel ikke i vonde sirkler i løpet av ett år?Hvem har vel ikke lyst til å få noe bedre ut av det nye året?
Hver bidige nyttårsaften tenker mange av oss,ja nå må jeg bli sunn og ikke minst få av disse ekstra kiloene. Jeg skal begynne å trene fire/fem ganger i uken, jeg skal slutte og spise godteri, og bare spise sundt, jeg skal slutte å røyke/snuse o.s.v
Det er akkurat der fellen kan ligge for mange. Vi ''alle'' setter oss for høye målsetninger i forhold til hva vi greier å gjennomføre, det går på motivasjonen løs for mange. Det er en flott tankegang, men hva med å bynne i den ene enden og gradvis gjennom progresjon gå trinn for trinn? Hva med å sette seg delmål som kan gjennomføres?
Jeg skal trappe ned på røykingen uke for uke, jeg skal spise sunnere en til to dager i uken, jeg skal spise godteri i helgene og jeg skal begynne og trene en til to ganger i uken. Når dette fungerer kan man selvsagt intensivere og gå stegene videre, uten at det går utover motivasjonen.
Starter vi i feil ende, og hopper over de første trinnene,går vi fort på en smell. Motivasjonen synker, og det blir verre for hver dag å gjennomføre nyttårsforsettene.
Starter vi i riktig ende,går steg for steg, setter oss små mål som vi klarer å nå, da vil vi få troen på dette og motivasjonen bare øker i takt med progresjonen og fremgangen som oppleves.

Grip Dagen folkens

Ha et flott foto-år hilsen Fredrik
Rune Edvin H.
Rolig og digg bilde. Snøløsvintersteminig som det jomer av og ikke minst et forsett løpende i bakgrunnen.
Planer: Hygge seg mer kanskje?

Rune
Ole E.
Inspirerende tekst. Når det gjelder bildet så er spesielt komposisjonen jeg liker. God plassering av mennesket og dets beste venn. Det lyse og fargerike feltet i himmelen passer skikkelig bra sammen med trærne. Blurringen av forgrunnen ser litt uekte ut, og ødelegger litt av helhetsintrykket. Blurret for å skjule støy? Uansett ikke kritisk, men litt distraherende. Jeg likte dette bildet godt.

Hilsen Ole, som snart legger ut på årets første joggetur.
Erik J.
Mitt nyttårsforsett er å fortsette joggingen. Hvis jeg kunne finne slike steder å utøve sporten ville det bli lettere! Flott bilde, og joggeren og hunden tilfører veldig mye!
Ketil K.
Takk for mange og hyggelige kommentarer. Det bør bo i det minste en liten optimist i oss alle..
Rune S.
Jeg synes dette var spesielt vakkert, i flotte farger og nydelig komposisjon.

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu