Storm på Alnes 2
Samme tid og sted som det første bildet.
Bildet inngår i albumet Landskap - Landskap med mine øyne.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • EF 300 4 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger385
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230524} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ronnie S.
Sikkert en mektig opplevelse! Jeg mer dog at du kunne jobbet mer med det for å understreke ''det store'' i det. Det holder liksom ikke med båfarge med nogo PS attåt.
Arne S.
Kraftfull bølge med fine fargevalører. Jeg er litt usikker på valg av eksponeringstid. Utgliding av detaljene forsterker bevegelsen, men samtidig forstyrrer de gjentakende, vertikale linjene. Jeg savner også litt mer valører i øvre del av bildet. Men bare litt. Helheten likevel bra!
Stig B.
Dette likte jeg!

Flotte linjer og kraftfullt inntrykk i dette bildet av en bølge i brytning. Her får jeg følelsen av uvær og masse kraft.

Mvh Stig
Geir Helge S.
Hei og takk for kommentarer.
RS: Du har nok rett i at jeg kan jobbe litt mer med bildet, men jeg forstår ikke heelt hva du sikter til i din siste setning...her er det ikke mye PS-triksing :-)
AS: Jeg var selv usikker på lukketiden, og ville helst at den skulle være litt kortere under opptakene, likevel likte jeg resultatet når jeg fikk det opp på skjermen hjemme.
SB: Det blir storm i morgen, så du får ta deg en tur utover. Da får du plenty av sjanser til tilsvarende bilder, men du har vel vært der før ;-)
Snakkes.
Mvh Geir
Kenneth K.
Oi! Dette ser ut som et maleri jo. Meget mektig og bra bilde dette her. Vis du skriver mere om hva du gjorde teknisk så er det mye lettere å komentere. Vakkert dette her Geir.


mvh Kenneth
Ivar B.
Ja ikke verst resultat dette. Jeg liker linjene i komposisjonen din og fargene. Jeg er også litt usikker på lukkertiden. Ville gjerne sett en versjon med en tanke kortere lukkertid, men det er slettes ikke sikkert det hadde blitt bedre. Sluttresultatet synes jeg er godt og tiltalende. Rent og godt. Mvh Ivar
Ole E.
Flott og impressionistisk. Jeg synes lukkertiden er helt passende for utrykket. Godt formidlet stormstemning.
Chr. G.
Dynamikken er tilstedeværende, stoffligheten liker jeg og det skiller seg ut fra andre ''bølgebilder''. Savner ørlite mer detaljer/kontrast i den øvre delen av rokket.
Aleksander M.
Siden du vil ha ærlige tilbakemeldinger synes jeg at jeg kan si at ditt forrige bilde var mye bedre i følge meg. I dette bildet er det ingenting å feste blikket på og da blir det veldig vanskelig å nyte det.

Mvh Aleksander
Geir Helge S.
Takk for tilbakemeldingene til dere andre også. Er enig i at øverste del av bildet mangler litt. skal se hva jeg kan hente ut av detaljer der.
Mvh Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu