akt II
Utstyr
  • Canon EOS 500 N
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Pro 400 NPH
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger992
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_2291} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Hugo S.

Jeg likte bedre utsnittet på akt II enn på akt I. Etter mitt syn blir det et samsvar mellom den tette beskjæringen, kjolen og arret på låret. En tematisk sammenheng. Veldig bra !
Tina E.

Hugo, takk for konstruktiv kommentar. Igjen har jeg lagt ut to bilder fra samme serie for å få tilbakemelding fra andre om preferanse og forståelse av bildet.
Avsluttet .

Dette utsnittet fungerer veldig bra.
Mener at utsnittet forsterker sinnstemningen som kvinnen befinner seg i.En veldig fin balanse mellom mykheten,
sensuelle og det det mer traumatiske.

terje s.

Jeg likte det andre best. Utsnittet her er bedre – synes jeg...litt luft på sidene passet bra for meg, men skyggen under kneet ble for dominerende.
geir j.

En millimeter luft i overkant, så fungerer beskjæringen perfekt!!! ''likkistebeskjæring'
Kinehw h.

nå har jeg bladd meg gjennom alle bildene dine, og jeg er imponert! håper jeg en dag blir like kreativ, og ikke minst like dyktig! at du kaller deg selv amatør tar jeg som en fornærmelse - hva er jeg da? har mye igjen å lære i hvert fall!!

noe jeg lurer på; modellen du bruker, er hun modell av ''yrke'' eller? jeg mener bestemt jeg har sett andre bilder av henne (tatt av en annen Larsen)??

Tina E.

Kine, du er våken ! Hugo (Skarsten Larsen) og jeg (Tina Eikild Larsen) er oppvokst i samme lille by og er i familie litt uti familietreet ! Vi har her brukt samme modell. Modellen er ikke profesjonell, og er opprinnelig en bekjent av meg som etter overtalelse lot seg fotografere av meg, etter å ha hørt litt om ideene bak fotografiene. Hugo møtte opp og tok også bilder, i en annen stil enn meg. Jeg synes begge har fått et bra resultat ! Modellen er klar over at bildene blir fremvist (hvilket betyr at hun er ganske ''tøff'', for hun blir uten tvil gjenkjent i vår hjemby)..og du vet; pietistiske små sørlandsbyer !

Amatør : Ja, jeg er amatør i den forstand at jeg er selvlært. Jeg har aldri tatt så mye som et kurs i foto eller mørkeromsteknikker. jeg har fotografert i ca. 4-5 år, og interessen bare øker. I utgangspunktet er jeg akademisk utdannet, men lurer etterhvert på å søke meg inn på en eller annen kunstfotoskole (dersom de vil ha meg). Får se...!
Tom Ståle E.

Godt valg av format til dette bildet. (Best av de 2.) Prøv å få lagd flere bilder i dette formatet, slik at det etterhvert kan bli en spennende serie.
Kjemp mot ''pietistene'' og lykke til på ferden!!!
Tina E.

Tom, takk for oppmuntrene kommentar ! Jeg har etpar bilder til i dette formatet, men er ikke helt fornøyd med dem så jeg får se om jeg legger dem ut.
Pietisme...vet ikke engang om jeg gidder å bekjempe det...går mine egne veier uten å ta for mye notis av hva denne ''ukulturen'' måtte synes. Men, når det gjelder modellene mine må jeg selvsakt ta hensyn.
Tom Ståle E.

PS: Skriv kontrakt med modellene, så blir det aldri problem med hvordan du skal bruke bildene.
Tina E.

Tom, jeg skriver kontrakt med modellene mine. En betingelse kan være at bildene kan stilles ut/brukes andre steder enn i hjembyen vår. Men vanligvis er ikke det heller noe problem. Eksempelet ovenfor (modellen) er noe spesielt pga de kraftige arrene på kroppen, men heller ikke hun har satt noen spesielt ''vanskelige'' vilkår.
Stian G.

En liten definisjon:
Amatør er en person som driver med foto på hobbybasis.
Profesjonell er en person som lever av å fotografereb, eller eventuelt har det som en inntektskilde.

– amatøren kan uten tvil ta bedre bilder enn en profesjonell, noe Tina her viser.

Foresten Tina, herlige bilder. Liker stilen din... Når stiller du ut i hovedstaden.

Kenneth K.

Tina, veeldig nære strøkent syns jeg.
uenig med beskjæringa di oppe, skule likt å se bilde ubeskjært.
Det underste beiunet blir litt klompete, litt på grunn av lyset, men åsså fordi du har en forkorting. retninga på låre kommer rett mot meg, og da mister jeg dybden i bilde.
Arret hun har på låre er der, jeg ville tatt det bort. det tar uøsket oppmerksomhet fra resten av dama.
sjekk ut boka the etarnal body av Ruth Bernard. DEn vil du like.
Tina E.

Stian;takk for oppbyggende kommentar .. Stille ut i hovedstaden ? Hvor skulle jeg stille ut ?!

Kenneth; takk for konstruktiv kommentar. Arret tar ikke bort oppmerksomhet, men skal ta oppmerksomhet. Uten arret ville det bli et ''standard'' pent aktfoto, og det var ikke det jeg ville oppnå !
Steinar H.

Rolig, fin stemning i bildet. Uskyldigheten selv? Arret viser at det er et menneske vi ser. De fleste foto modeller er jo litt for perekte. Flere bilder?
Øyvind H.

Godt bilde. en millimeter eller to ekstra rundt bildet hadde vært bedre, skyggen under kneet skulle vært borte.(syns jeg :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu