Fra husholdningens flora
Dette er et bilde av en St. Paulia fra vinduskarmen. Bildet er tatt med en reversert 50 mm på mitt Sigma 105 macro. Er ikke sikker på forstørrelsen her, men det er noe rundt 3-4:1 tror jeg.
Bildet inngår i albumet Detaljer - Små og store detaljer fra hverdagen.
Utstyr
  • 10D
  • Sigma EX 105 1:2.8 macro + revers 50 mm
  • Blender-
  • Lukker1/79s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger349
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227273} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
ingebjørg fyrileiv g.
Veldig pent motiv og gode farger og skarphetsplan. Jeg liker at støvbæreren blir ''forstyrret'' av diagonalen. Det bryter opp og skaper noe mer i bildet. Men jeg skulle ok ønsket mer skarphet på det som allerede er skarpt.

vh ingebjørg
Sverre H. S.
Veldig spennende! Også jeg savner ørlite mer skarphet, men bildet fanger!
Geir Helge S.
Hei og takk for kommentarer. Jeg tror jeg kan hente mer skarphet ut av opptaket, men jeg likte det igrunnen slik som det er. Spennende å høre hvordan dere ser på saken. Selv liker jeg bildet godt i all sin enkelhet.
Mvh Geir
Ivar B.
Hei!
Har vært innom dette bildet flere ganger. Jeg synes dette er stilfullt. Et vart bilde, og jeg savner ikke noe mer skarphet. Liker toneleiet og fargene. Diagonalen gjør jo egentlig alt her. Den skaper spenning, bryter opp. Jeg bruker å kalle slike elementer i et bilde for positive irritasjonsmoment. Med det så mener jeg, noe som bryter, noe som øker spenningen, noe som vekker betrakteren. Slike elementer kan også være med på å hindre bilder fra å bli for perfekte eller søte. Kreativt og vakkert. Mvh Ivar.
Chr. G.
Da jeg så thumbnailen første gangen må jeg jeg tilstå at jeg fikk noen assosiasjoner i retning ''kvinne gjør seg klar til et bad i skogstjern''. Det er bakenden som sees - og du er snikfotografen. Tittelen blr da også temmelig fornøyelig. Så jeg blei litt skuffa når jeg åpnet bildet, kan du skjønne ;-) Nok om det. Bildet har tiltalende fargetoner, men jeg savner et snev av skarphet ett eller annet sted. Kompet fungerer greit nok, og det skrå strået (?) bidrar i positiv retning.
Geir Helge S.
He, he...jeg må le av assosiasjonene dine Chr :-) Tror ikke det er så mange som ser en naken kvinne...ikke etter antall bildevisninger å dømme i alle fall. Ikke annet å vente at du ble skuffet ;-)
Takk for at dere har tatt dere tid til å kommentere bildet.

Mvh Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu