Villmarksliv i desember
Adventstid
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger876
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227197} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Avsluttet .
Hei Jan-Eilert. Dette er enda et flott og stemningsfullt villmarksbilde fra deg! Det jeg her syntes å legge spesielt merke til er lyssettingen. Her har du sannsynligvis benyttet deg av flere lyskilder, utover det naturlige lyset som kommer fra bålet- og teltbelysningen (det ser ut til at det er en dedikert lyskilde bak personen i bildet som er rettet mot trærne i venstre bildekant)? Belysningen av trærne i høyre bildekant er sannsynligvis også avhjulpet ved bruk av en egen dedikert lyskilde (?), men her er det ikke like tydelig hvor lyskilden er plassert. På min skjerm kunne jeg gjerne ønsket å sett bildet en liten aning mørkere, men det hadde gjerne fjernet litt av detaljeringen i bildet- som du her har fått så fint frem. Du har etterhvert opparbeidet deg masse flotte villmarksbilder!
Jan-Eilert P.
Hei og takk for rask tilbakemelding.

Angående lyssettingen som du spør om: Jeg har brukt lyskilde (Lykt). Ellers er det ingen annen lyssetting enn telt og bål. Altså ingen lykter eller annet bak personen i bildet.

Jan-Eilert
Avsluttet .
Takk i like så. Angående lyset- og detaljeringsgraden i bildet; da har du gjerne benyttet deg av både stativ og en relativt lang lukkertid for å få frem lyset og detaljeringsgraden i dette nattens vinterlandskap. Ser i hvertfall ikke ut til at du har tvunget iso-verdien på kameraet opp i de øvre sfærer.. :-)
Olaf L.
Nydelig bilde!
Har du bare brukt lykt inne i teltet?
Dette var et knallfint villmarksbilde!
Olaf
Øyvind A.
Dette er dårlig gjort, jeg lengter så sinnsykt etter vinter og snø ;o)

Fin stemning forresten.

Ø.
Ronnie S.
Mener jeg har sett dette bildet på trykk? Du er en stemningens mester på utelivsfoto :-)
Ivan R.
Heisann Jan-Eilert!

Fint at du legger ut dette flotte bildet (fra forsiden på Villmarksliv magasinet nr 12 !!!)

Du kan dette med lange lukkertider og vinternetter du ja ;-)
Liker spessielt godt det med ''lyssettingen'' av de snødekte trærne som lager rammen for bildet. Også har du opprettholt en meget god dybdeskarphet i bildet.

Dette er et av mine favorittbilder.

Mvh Ivan

Kjell G.
Jeg er enig i at dette er flott. Sånn ser det ikke ut her!

mvh kjellg
Kenneth K.
Dette var veldig bra. Neppe mere å pirke på eller å si. Dette likte jeg!


mvh Kenneth
Torgeir H.
Skikkelig bra! Litt orginalt og veldig fint med lyset på greinene forran. Flinke turkamerater du har som sitter stille så lenge :)

-T.H
Kjartan T.
Hei Jan-Eilert

Jeg så flere av bildene dine i siste Villmarksliv, og der synes jeg de passer godt. Bra at bladet satser på kvalitetsfoto og holder fast på konkurransen. For meg kunne det godt ha vært mere foto og rent naturstoff. Av og til blir det vel mye toppjakt og fiske i ''Bulan Gator'' med selvlaget drømmeflue.

Fortjent skryt for dette bildet har du fått allerede. Jeg kobler meg bare på og drømmer om vinter her i Namdalen også...
Ivar B.
En herlig steming som gir gode følelser og gode minner fra egne opplevelser rundt bålet i kalde vinternetter. Har lite konstruktivt å komme bortsett fra at det teknisk og fotografisk er bra løst. Når det da i tilleg skildrer og beskriver og forteller meg en historie, ja, da blir det bra. Mvh Ivar.
Jan-Eilert P.
Leif: Ja- det er riktig. Stativ og måneskinn.

Olaf: Nei- som sagt har jeg også brukt lykt fra mitt standpunkt, samt bållys og måneskinn.

Øyvind- bildet er fra i fjor. Det er mildvær i nord-Norge nå og akkurat nok snø til ski-føre. Kom akkurat inn døra etter en mils skitur i overvann og 0 grader.

Ronnie- Villmarksliv- siste nummer

Ivan- tusen takk. Det var veldig hyggelig tilbakemelding.

Kjell- ser ikke slik ut her heller nå :-)

Torgeir- Hehe- ja de har lært seg det.

Kjartan. Enig i at villmarksliv godt kunne hatt litt mer rent natur-stoff, med fokus på generelt villmarksliv og ikke nødvendigvis jakt og fiske. Jeg kan opplyse deg om at det kommer 20 siders føljetong fra vinteren på vidda (I fjor) fra neste nummer og frem til våren. Det handler garantert ikke om jakt og fiske- kun naturfoto, villmarksliv og livet med flyttsamene. Håper du finner det av interesse.

Ivar- Bra at det er flere villmarkinger som setter pris på bållivet. Hyggelig at du syns bildet står aleine og forteller en historie. Den kommentaren skal jeg gjemme på for det er akkuratt det jeg forsøker å få til.

Tusen takk for tilbakemeldingene.

Jan-Eilert


Ketil K.
Har ikke så mye konstruktivt å si, annet enn at du har fått med detaljering i hele bildet, og har truffet fint med blåtimelyset i tillegg til lyset fra bålet. Stemningen er upåklagelig. Vi får gå ut i morgentåka her da og speide etter antydning til rimfrost. Men det skal bli +9 grader i Oslo i morra. Får trøste oss med at strømprisene er gått ned igjen.
Odd E. k.
hei Jan-Eilert!

Et flott villmarksbilde, der stemningen sikkert er på topp. Virker kaldt der personen har trekt lua godt om ørene. Da er det godt med varm drikke og en varm soverpose å trekke seg inn i. En flott stemning, der effekten med å opplyse teltet passet fint inn. Stubben med skiene på ståplass sammen med trærne i forgrunnen setter en flott framme til leirplassen. Flott levert Jan-Eilert!!

Mvh

Odd E.
Jan-Eilert P.
Hyggelig at dere liker det.

Takk for kommentarer.

I Kirkenes er det rimfrost nå (For å være en skikkelig gledesdreper)

mvh

Jna-Eilert
Kjell Sigurd S.
Villmarkstemning til tusen. Teknisk bra og et fint utsnitt. Håper vi får oppleve dette i vinter, ikke bare regn og vind.

Kjell S
Aleksander M.
Fint villmarksbilde, hvor man får en fin villmarksfølelse.

Mvh Aleksander
Ole Christian S.
Fantastisk bra!!

Gratulerer!

Mvh.
Ole Christian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu